Εκδηλώσεις του ΕΜΠΡΟΣ

Παραστάσεις - Προβολές - Ομιλίες - Συναντήσεις Ομάδων

1/3, 21:30 - Συναυλία "Στο Φάσμα του Αυτοσχεδιασμού - RSLG Quartet", Εργαστήρι Πολλαπλών Τεχνών

 

ΜΟΥΣΙΚΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

Το Εργαστήρι Πολλαπλών Τεχνών και τοRSLG QUARTET σας προσκαλει την 1/3/2019 και ώρα 21:30 ακριβώς στο Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός.

 

RSLG QUARTET

Το κουαρτέτο RSLG σχηματίστηκε το 2014 και δραστηριοποιείται στο χώρο της σύγχρονης αυτοσχεδιαστικής μουσικής. Το σχήμα εξερευνά μια μουσική γλώσσα που επικεντρώνεται στο ηχόχρωμα και είναι ανοιχτή σε επιρροές από είδη όπως η avant-garde jazz, η ηλεκτρονική μουσική και η σύγχρονη μουσική δημιουργία.

Τα τελευταία χρόνια το κουαρτέτο έχει εμφανιστεί σε πολλούς χώρους και φεστιβάλ στην Αθήνα. Έχουν κυκλοφορήσει ένα άλμπουμ με τίτλο «Interplay».

Βασίλης Ρούπας: πιάνο

Γιάννης Λελούδας: τύμπανα

Στέλιος Γιαννουλάκης: Ηλεκτρονικά

Παναγιώτης Ράπτης: Σαξόφωνο

Links:

Facebook: RSLG Quartet

Youtube: https://youtu.be/5Znp7d_R1-Y

Bandcamp: https://rslgquartet.bandcamp.com/album/interplay

Mixcloud: RSLG quartet

RSLG 2

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ

Βασίλης Ρούπας (πιάνο)

Ο Βασίλης Ρούπας είναι συνθέτης, πιανίστας και αυτοσχεδιαστής, απόφοιτος του τμήματος Σύνθεσης του Ελληνικού Ωδείου. Είναι ιδρυτικό μέλος του Ελληνικού Συνδέσμου Συνθετών Ηλεκτροακουστικής Μουσικής (www.essim.gr), μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Ακουστικής Οικολογίας (www.akouse.gr) και μέλος της Διεθνούς Εταιρείας Αυτοσχεδιαστικής Μουσικής (www.improvisedmusic.org). Η μουσική του παρουσιάζεται συχνά σε ελληνικά και διεθνή φεστιβάλ.

Στέλιος Γιαννουλάκης (ηλεκτρονικά)

Σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Βιοιατρική Τεχνολογία και κιθάρα. Master στην Μουσική Τεχνολογία, PhD στην Ηλεκτροακουστική Σύνθεση. Έχει συνθέσει μουσική για παραστάσεις και εφαρμογές. Διεθνείς παρουσιάσεις, συνεργασίες, αναθέσεις και βραβεία.

Παναγιώτης Ράπτης (σαξόφωνο)

Δίπλωμα σαξοφώνου από το MiddlessexUniversity. Καθηγητής στα μουσικά γυμνάσια Παλλήνης και Ιλίου. Έχει ασχοληθεί με διάφορα μουσικά είδη με ιδιαίτερη προτίμηση τη τζαζ και την αυτοσχεδιαστική μουσική.

Γιάννης Λελούδας (τύμπανα)

Σπούδασε τύμπανα με τον Νίκο Τουλιάτο και τον Γιάννη Φλώρο. Έχει συνεργαστεί με τον Δημήτρη Καμαρωτό και το Studio 19 σε θεατρικές παραστάσεις του Μιχαήλ Μαρμαρινού (π.χ. Πεθαίνω σαν Χώρα), καθώς και με τον κιθαρίστα Γιώργο Μουλουδάκη.

 

Θωμάς Τσούτσος,

Animateur Καλλιτεχνικών και Πολιτισμικών Διαδικασιών

Εργαστήρι Πολλαπλών Τεχνών

Ώρα έναρξης: 21.30

Είσοδος με ελεύθερη οικονομική συνεισφορά

Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός:
Ρήγα Παλαμήδη 2, Ψυρρή, Αθήνα

 
Τροποποίηση : Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2019 08:33
Αξιολόγησε αυτό το άρθρο
(0 Αξιολογήσεις)

Βίντεο

Σχετικά με το ΕΜΠΡΟΣ

Το Εμπρός είναι καλλιτεχνική, κοινωνική και πολιτική κατάληψη και προσπαθεί να λειτουργεί οριζόντια. Κάθε Κυριακή μετά τις 19:00 γίνεται η Ανοιχτή του Συνέλευση όπου συζητιούνται θέματα αυτοργάνωσης και αυτοδιαχείρησης του χώρου, προγραμματισμού, θεματικών, γίνονται ενημερώσεις και λαμβάνονται από κοινού αποφάσεις. Είμαστε αντίθετες/οι σε κάθε μορφή ιεραρχίας, διακρίσεων και κάθετων συντονισμών με αναθέσεις. Με αυτοδιάθεση και αυτοδέσμευση όλων των παρόντων στην Ανοιχτή Συνέλευση για ενεργή συμμετοχή στη λειτουργία του, με αμοιβαίο σεβασμό και νιάξιμο, αυτό είναι δυνατό....περισσότερα
 

Διεύθυνση & Επικοινωνία

Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός

Ρήγα Παλαμήδη 2, Ψυρρή, Αθήνα

email : embrostheater0@gmail.com

Δεν λειτουργεί η εγγραφή από email της Microsoft (hotmail και windows live). Σας παρακαλούμε δώστε κάποιο άλλο email.

Ακολουθήστε μας

 
Δωρεάν φιλοξενία & κατασκευή : Κατασκευή SEO Ιστοσελίδων www.e-ania.gr | Creative Commons Creative Commons 2011 - 2020 Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός
Όλο το περιεχόμενο είναι ελεύθερο προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί η διάθεση αυτού και του παράγωγου έργου να συνεχίσει να διατίθεται εξίσου ελεύθερα

Αναζήτηση

κανείς δεν είναι ξένος στο ΕΜΠΡΟΣ