Εκδηλώσεις του ΕΜΠΡΟΣ

Παραστάσεις - Προβολές - Ομιλίες - Συναντήσεις Ομάδων

12/05/2018 22:00 - Συναυλία "Toxic Rabits" - "Animal Triste" & tbo

 
 Σάββατο 12 Μαΐου 2018, πέντε παλιές και νέες μπάντες ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια εκρηκτική σκοτεινή βραδιά.

OVERALT?
Σχηματίστηκαν το 2016 και ουσιαστικά είναι η μπάντα που ζωντάνεψε και πάλι τη μουσική των South Of No North.
Η μπάντα αποτελείται από δύο ιδρυτικά μέλη των SONN. George K.( Bass) Fivos (drums) καθώς και τους Leo (Guitar) και Dim (vocals).

Anima Triste
Έχουν χαρακτηριστεί ως μια από τις σκοτεινότερες ροκ μπάντες στον χώρο της Darkwave, Post Punk αλλά και της Goth Rock σκηνής. Με κύριο στοιχείο τα εκρηκτικά live, την θεατρικότητα στην ερμηνεία του frontman τους Mad Sad μαζί με το σφιχτοδεμένο rythm section και τα κιθαριστικά μελωδικά ξεσπάσματα, κεντρίζουν σίγουρα το ενδιαφέρον. Η μπάντα ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2014 από τους Greg DiRt (κιθάρα), Mad Sad (φωνή), Gus Black (μπάσο) και τον Jimmy C (τύμπανα). Μέχρι την κυκλοφορία του ομώνυμου ντεμπούτου τους άλμπουμ "Anima Triste" με 10 συνθέσεις και παραγωγό τον Πάνο Τσεκούρα (Top Floor Studios), τον Οκτώβρη του 2016 έπαιξαν πολλά live shows κυρίως στο Αθηναϊκό κοινό και τον Δεκέμβρη του ίδιου έτους άνοιξαν για τους "Garden of Delight" [DE}. Η άνοιξη του 2017 τους βρήκε να περιοδεύουν σε Βόλο και Θεσσαλονίκη μαζί με τους "Opened Paradise"[GR] και τον Οκτώβρη του 2017 άνοιξαν για τους "Whispering Sons" [BE].
Αυτήν την στιγμή η μπάντα είναι στο στούντιο ετοιμάζοντας τον 2ο δίσκο τους με τίτλο "Humanity" με παραγωγό πάλι τον Πάνο Τσεκούρα και έχει σκοπό να κυκλοφορήσει το 1ο της single με τίτλο "UOY" στα τέλη Φεβρουαρίου ενώ ο δίσκος θα κυκλοφορήσει στα τέλη Μαΐου.

Penny Dreadful
Προσκαλούν τους φίλους της ανεξάρτητης σκηνής στο σε ένα ταξίδι που ξεκινά από τις ερημικές εκτάσεις της Αυστραλίας, ακολουθεί τους αχανείς αυτοκινητοδρόμους της Αμερικής, κάνει στάση σε ρημαγμένα αγροκτήματα και σε έρημα δάση στοιχειωμένα από τον Τσαρλς Μάνσον, για να καταλήξει στο ιστορικό και αγωνιζόμενο Θέατρο Εμπρός.
Βρόμικοι ήχοι και άγρια ξεσπάσματα μπλέκονται με λυρικές στιγμές και καταραμένες μελωδίες, με τραγούδια από τα δύο άλμπουμ των Dreadful αλλά και με νέες συνθέσεις.

Toxic Rabbits
Ξεκίνησαν το μουσικό τους ταξίδι τον Ιούνιο του 2016 σε Post Punk/Goth πλαίσια. Στιχουργικά έχουν περιεχόμενο πολιτικό, αλλά και φαντασιακό. Αυτό τον καιρό βρίσκονται στις ετοιμασίες της πρώτης διακογραφικής στους δουλειάς, χωρίς να διακόψουν τις συναυλιακές εμφανίσεις. Τη μπάντα απαρτίζουν οι:
Δανάη - φωνή
Strange C - κιθάρες
Stelios Kappa - μπάσο
Nasos - τύμπανα

Degenerate Μind
Ξεκίνησαν τις πρόβες τους τον Ιανουάριο του 2017. Ο ήχος τους έχει χαρακτηριστεί ώς heavy rock/ stoner χωρίς να λείπουν κάποιες dark και doom metal αναφορές. Έχουν κάνει τρεις ζωντανές εμφανίσεις σε χώρους στην Αθήνα και σχεδιάζουν να ηχογραφήσουν τη πρώτη τους δουλειά μέσα στο καλοκαίρι.
 
https://www.facebook.com/events/1887236521288514/

Είσοδος ελεύθερη
Τα έσοδα θα δοθούν για την οικονομική ενίσχυση του χώρου
 
Τροποποίηση : Τετάρτη, 09 Μαΐου 2018 13:58
Αξιολόγησε αυτό το άρθρο
(0 Αξιολογήσεις)

Σχετικά με το ΕΜΠΡΟΣ

Το Εμπρός είναι καλλιτεχνική, κοινωνική και πολιτική κατάληψη και προσπαθεί να λειτουργεί οριζόντια. Κάθε Κυριακή μετά τις 19:00 γίνεται η Ανοιχτή του Συνέλευση όπου συζητιούνται θέματα αυτοργάνωσης και αυτοδιαχείρησης του χώρου, προγραμματισμού, θεματικών, γίνονται ενημερώσεις και λαμβάνονται από κοινού αποφάσεις. Είμαστε αντίθετες/οι σε κάθε μορφή ιεραρχίας, διακρίσεων και κάθετων συντονισμών με αναθέσεις. Με αυτοδιάθεση και αυτοδέσμευση όλων των παρόντων στην Ανοιχτή Συνέλευση για ενεργή συμμετοχή στη λειτουργία του, με αμοιβαίο σεβασμό και νιάξιμο, αυτό είναι δυνατό....περισσότερα
 

Διεύθυνση & Επικοινωνία

Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός

Ρήγα Παλαμήδη 2, Ψυρρή, Αθήνα

email : embrostheater0@gmail.com

Δεν λειτουργεί η εγγραφή από email της Microsoft (hotmail και windows live). Σας παρακαλούμε δώστε κάποιο άλλο email.

Ακολουθήστε μας

 
Δωρεάν φιλοξενία & κατασκευή : Κατασκευή SEO Ιστοσελίδων www.e-ania.gr | Creative Commons Creative Commons 2011 - 2020 Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός
Όλο το περιεχόμενο είναι ελεύθερο προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί η διάθεση αυτού και του παράγωγου έργου να συνεχίσει να διατίθεται εξίσου ελεύθερα

Αναζήτηση

κανείς δεν είναι ξένος στο ΕΜΠΡΟΣ