Εκδηλώσεις του ΕΜΠΡΟΣ

Παραστάσεις - Προβολές - Ομιλίες - Συναντήσεις Ομάδων

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 573

15,16/11/2017 21:00 - 23:00 Συναυλία κλασσικής μουσικής - κολεκτίβα "Adagio Mode"

Μετά από πολλά χρόνια μουσικών σπουδών, βρισκόμαστε μπροστά σε ένα σχέδιο που στοχεύει τη βιωσιμότητά του μέσα στις συνεργατικές προκλήσεις, φέρνει αυθεντικότητα και αμεσότητα προσφέροντας στο κοινό μία ειλικρινή εκτίμηση και κατανόηση της κλασσικής μουσικής.
 
Το ρεπερτόριό μας καλύπτει πάνω από πέντε αιώνες μουσικής επίγνωσης, φιλοδοξώντας να συνδυάσει την επιδεξιότητα και την ακρίβεια ενός συνόλου κλασσικής μουσικής δωματίου με την δύναμη και το πάθος σόλο ερμηνειών, σε αναζήτηση της διάχυσης και της εμβρίθειας περισσότερο, παρά μιας εξεζητημένης ακαδημαϊκής αριστείας.
 
Λειτουργώντας συλλογικά και μετρώντας την επιρροή των ψηφιακών και κοινωνικών μέσων δικτύωσης, επιδιώκουμε την αναζωογόνηση των υπηρεσιών κλασσικής μουσικής μέσα από μια νέα, ερευνητική σκοπιά. Η ιστοσελίδα μας δέχεται καθημερινές επισκέψεις από όλο τον κόσμο, αναπτύχθηκε με καλλιτεχνική λεπτομέρεια και ποιότητα, δημοσιεύοντας εκτός από τις δικές μας κυκλοφορίες, μία μοναδική συλλογή ελεύθερων προς διακίνηση διακεκριμένων έργων.
 
Οι Adagio Mode αρέσκονται να ενσωματώνουν στην μουσική τους αφήγηση την ποικιλομορφία, προσέχοντας την επικοινωνία στην ολότητά της, την σύγκλιση των αντιθέσεων μεταξύ του εκλεπτυσμένου και του λαϊκού, του ανανεωτικού και κλασικού, της ευγένειας και του σαρκασμού που χαρακτηρίζουν τον πολιτισμό στις μέρες μας.
Adagio Mode Point of View
 
Απ’ την Αναγέννηση και το Μπαρόκ μέχρι την Σύγχρονη εποχή, εξερευνούμε τα στοιχεία εκείνα της κλασσικής μουσικής που ταιριάζουν στα εκφραστικά μας μέσα, είτε ερμηνεύοντας τα αυθεντικά κείμενα, ή δημιουργώντας διασκευές και μεταγραφές.
 
Τροποποίηση : Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2017 06:59
Αξιολόγησε αυτό το άρθρο
(1 Αξιολόγηση)

Βίντεο

Ετικέτες

15,16/11/2017 21:00 - 23:00 Συναυλία κλασσικής μουσικής - κολεκτίβα

Σχετικά με το ΕΜΠΡΟΣ

Το Εμπρός είναι καλλιτεχνική, κοινωνική και πολιτική κατάληψη και προσπαθεί να λειτουργεί οριζόντια. Κάθε Δευτέρα μετά τις 20:00 γίνεται η Ανοιχτή του Συνέλευση όπου συζητιούνται θέματα αυτοργάνωσης και αυτοδιαχείρησης του χώρου, προγραμματισμού, θεματικών, γίνονται ενημερώσεις και λαμβάνονται από κοινού αποφάσεις. Είμαστε αντίθετες/οι σε κάθε μορφή ιεραρχίας, διακρίσεων και κάθετων συντονισμών με αναθέσεις. Με αυτοδιάθεση και αυτοδέσμευση όλων των παρόντων στην Ανοιχτή Συνέλευση για ενεργή συμμετοχή στη λειτουργία του, με αμοιβαίο σεβασμό και νιάξιμο, αυτό είναι δυνατό....περισσότερα
 

Διεύθυνση & Επικοινωνία

Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός

Ρήγα Παλαμήδη 2, Ψυρρή, Αθήνα

email : embrostheater0@gmail.com

Δεν λειτουργεί η εγγραφή από email της Microsoft (hotmail και windows live). Σας παρακαλούμε δώστε κάποιο άλλο email.

Ακολουθήστε μας

 
Creative Commons Creative Commons 2011 - 2017 Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός
Όλο το περιεχόμενο είναι ελεύθερο προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί η διάθεση αυτού και του παράγωγου έργου να συνεχίσει να διατίθεται εξίσου ελεύθερα

Αναζήτηση

κανείς δεν είναι ξένος στο ΕΜΠΡΟΣ