"Αφού οι άνθρωποι έχουν τόση ποικιλία γιατί ο κόσμος φτιάχνεται για μια κατηγορία;" Οι καλλιτεχνικές εκδηλώσεις για τις Διεθνείς ημέρες δράσης κατά του ρατσισμού αρχίζουν με 'Πιο δυνατός κι από τον Σούπερμαν', τους φίλους μας Σπύρος Γραμμένος _ Spiros Grammenos και Mc Yinka-manolis Afolanio B.
Καλούμε παιδιά από όλες τις γειτονιές της Αθήνας, από κάθε συλλογικότητα και κοινότητα να έρθουν στην παράσταση μας το Σάββατο 16.3. 2019 στις 12.00 μμ. στο Ελεύθερο Εμπρός Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο. σε μια καθολικά προσβάσιμη εκδήλωση και να γιορτάσουν μαζί μας αυτή τη μέρα χαράς, ελπίδας και φιλίας.
Το Εμπρός είναι καλλιτεχνική, κοινωνική και πολιτική κατάληψη και προσπαθεί να λειτουργεί οριζόντια. Κάθε Κυριακή μετά τις 20:00 γίνεται η Ανοιχτή του Συνέλευση όπου συζητιούνται θέματα αυτοργάνωσης και αυτοδιαχείρησης του χώρου, προγραμματισμού, θεματικών, γίνονται ενημερώσεις και λαμβάνονται από κοινού αποφάσεις. Είμαστε αντίθετες/οι σε κάθε μορφή ιεραρχίας, διακρίσεων και κάθετων συντονισμών με αναθέσεις. Με αυτοδιάθεση και αυτοδέσμευση όλων των παρόντων στην Ανοιχτή Συνέλευση για ενεργή συμμετοχή στη λειτουργία του, με αμοιβαίο σεβασμό και νιάξιμο, αυτό είναι δυνατό....περισσότερα