Εκδηλώσεις του ΕΜΠΡΟΣ

Παραστάσεις - Προβολές - Ομιλίες - Συναντήσεις Ομάδων

18,25,/02 - 04,14/03/2018 12:00 - 15:00 Θεατρικό εργαστήρι με τη Νάνα Κωστιδάκη: "Έξω από το σώμα. Χωρίς υπολογιστές"

Το θεατρικό εργαστήρι'ΣΩΜΑ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ'
 
Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΥΡΩΝ -”, που διοργανώνει το Action theater education, με την ηθοποιό και θεατροπαιδαγωγό Νάνα Κωστιδάκη,θα ξεκινήσει την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου και έχει διάρκεια 3 ώρες. 

Απευθύνεται σε άτομα που τους ενδιαφέρει να έρθουν σε επαφή με το σώμα και την γλώσσα του θεάτρου και δεν είναι κατα ανάγκη ηθοποιοί.

Πρόκειται για ένα εργαστήρι, που προσεγγίζει την θεατρική έκφραση, με την άσκηση των εκφραστικών μέσων , στα πλαίσια του σωματικού θεάτρου.Με την μέθοδο του role playing – παιχνίδια ρόλων - την Δραματοποίηση και τις ατμόσφαιρες του θεατρικού παιχνιδιού.

Το αντικείμενο του θεατρικού εργαστηρίου είναι,

Το σώμα μας Χωρίς Υπολογιστές- Ο μηχανισμός των Αντικυθήρων”.

Καλούμαστε καθημερινά, να ανταπεξέρθουμε στην επικοινωνία μας με τους συνανθρώπους μας, μέσα απο μηχανισμούς που έχουν βάση τους Υπολογιστές.Ο εκγέφαλος και το σώμα μας ίσως αδρανοποιούνται.

Στο εργαστήρι θα δημιουργήσουμε – BODY IN SPACE – περιβάλλοντα χωρίς μηχανικά μέσα και τεχνολογία.

Πως επικοινωνούμε με ένα αγαπημενο μας πρόσωπα χωρίς Η/Υ?

Ποιός είναι ο εγκέφαλος μιας αυτοματοποιημένης ενέργειας?

Ο εγκέφαλος του ανθρώπου είναι αυτός που γέννησε τον μηχανισμό των Αντικυθήρων ,είναι ο δικός μας εγκέφαλος που τον συνέλαβε και τον εξέλιξε στον σύγχρονο υπολογιστή.

Με την μέθοδο της δραματοποίησης, πλάθουμε και παίζουμε τις δικές μας ιστορίες για την πρώτη σύλληψη των μηχανισμών,το σώμα μας κινείται και παράγει ήχους απο το βιομηχανικό περιβάλλον και αναπαράγει φυσικά περιβάλλοντα.

Στο Εργαστήρι φορέστε άνετα ρούχα, αφήστε έξω το κινητό σας κι ελάτε να ζήσετε μια υπέροχη βιωματική εμπειρία έξω απο το σώμα μας.

Η οικονομική συμμετοχή είναι ελεύθερη.

 

Το εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί σε 3 συναντήσεις στο Χώρο του Θεάτρου ΕΜΠΡΟΣ

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου.

Κυριακή 4 και 14 Μαρτίου απο τις 12.00-3.00.

Για πληροφορίες επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 698.96.68.262.

και την σελίδα στο face book anastasiananakost.

Tην συμμετοχή σας, παρακαλείστε θερμά να την στείλετε στοemail:nanakostekremes@gmail.com.

 
Τροποποίηση : Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2018 08:12
Αξιολόγησε αυτό το άρθρο
(0 Αξιολογήσεις)

Σχετικά με το ΕΜΠΡΟΣ

Το Εμπρός είναι καλλιτεχνική, κοινωνική και πολιτική κατάληψη και προσπαθεί να λειτουργεί οριζόντια. Κάθε Κυριακή μετά τις 19:00 γίνεται η Ανοιχτή του Συνέλευση όπου συζητιούνται θέματα αυτοργάνωσης και αυτοδιαχείρησης του χώρου, προγραμματισμού, θεματικών, γίνονται ενημερώσεις και λαμβάνονται από κοινού αποφάσεις. Είμαστε αντίθετες/οι σε κάθε μορφή ιεραρχίας, διακρίσεων και κάθετων συντονισμών με αναθέσεις. Με αυτοδιάθεση και αυτοδέσμευση όλων των παρόντων στην Ανοιχτή Συνέλευση για ενεργή συμμετοχή στη λειτουργία του, με αμοιβαίο σεβασμό και νιάξιμο, αυτό είναι δυνατό....περισσότερα
 

Διεύθυνση & Επικοινωνία

Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός

Ρήγα Παλαμήδη 2, Ψυρρή, Αθήνα

email : embrostheater0@gmail.com

Δεν λειτουργεί η εγγραφή από email της Microsoft (hotmail και windows live). Σας παρακαλούμε δώστε κάποιο άλλο email.

Ακολουθήστε μας

 
Δωρεάν φιλοξενία & κατασκευή : Κατασκευή SEO Ιστοσελίδων www.e-ania.gr | Creative Commons Creative Commons 2011 - 2020 Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός
Όλο το περιεχόμενο είναι ελεύθερο προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί η διάθεση αυτού και του παράγωγου έργου να συνεχίσει να διατίθεται εξίσου ελεύθερα

Αναζήτηση

κανείς δεν είναι ξένος στο ΕΜΠΡΟΣ