Εκδηλώσεις του ΕΜΠΡΟΣ

Παραστάσεις - Προβολές - Ομιλίες - Συναντήσεις Ομάδων

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 573

Πεμ. 21 έως Κυρ. 24/11, Τέχνη & Ελευθερία - 8 Χρόνια Θέατρο Εμπρός

 

ΠΕΜΠΤΗ 21/11

20:00 DIY Cinema «Στην R» – Μια ταινια για τον έρωτα, την μοναξιά, την αγωνία του αυτοπροσδιορισμού / trailer: https://www.youtube.com/watch?v=O43IXWL2Dxc
21:30 Documentary «Athens Beat» – σκην. Βαγγέλης Μπέκας - Ένας συγγραφέας αναζητά έναν γελαστό ήρωα στην Αθήνα της Κρίσης, κάποιον που να ζει την κάθε στιγμή σαν να είναι η τελευταία. trailer: https://www.youtube.com/watch?v=4DRjAlJOYl8
23:00 Παραδοσιακό γλέντι με τους Χαβά Μπαξέ:  Στέφανος Φίλος (βιολί, τραγούδι), Γιάννης Βαρβαρίγος (Λαούτο), Γιώργος Αναγνωστόπουλος (κρουστά), Μίμης Σανδαλής (κοντραμπάσο),  Βαΐτσης Χαροκοπίδης (Γκάιντα), Γιώργος Σταυρίδης (νταούλι)

circo variete

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/11

21.00 Circus «Τσίρκο βαριετέ»
23:00 LIVE CONCERT - Muchatrela Band & Radio Sol

muchatrelaradio sol band

ΣΑΒΒΑΤΟ 23/11

21:00 Πολιτικό καμπαρέ-επιθεώρηση
Συμπράττουν: Τσιριτσάντσουλες, Αδέσποτες Σκύλες, Συντεταγμένοι
«Πονάει το μυαλό μου»
«Το βαλς των βρώμικων δρόμων»
«Α-στερητικό σφηνάκι»
Tsiritsantsoules2adespotessyntetagmenoi

23:00 LIVE CONCERT
Tasos Sagris+Whodoes
Elektro Balkana
Dury Dava
Sexy Christians

tasos sagris and whodoes
elektrobalkana

sexychristians

DuryDava

ΚΥΡΙΑΚΗ 24/11

15.00 Παιδικό Θέατρο: (Ομάδα σελίδα 231)
«Το αηδόνι, ο αυτοκράτορας κι ένα χρυσό κλουβί»

To ahdoni

 

17:00 Ανοιχτό μάθημα-Αφρικάνικα κρουστά και χορός
«UBUNTU, DRUM and DANCE»

ubuntu

18:00 Ανοιχτή συνέλευση
«Αυτοδιαχειριζόμενη Τέχνη και οργάνωση των αντιστάσεων»
Καλούμε σε συμμετοχή καλλιτέχνες και ακτιβιστές, αυτοδιαχειριζόμενα κοινωνικά και πολιτιστικά κέντρα, αυτοοργανωμένους χώρους και καταλήψεις, για να μοιραστούμε σχέδια, εμπειρίες και ιδέες, να οργανώσουμε τις αντιστάσεις μας και να συντονίσουμε τις απαντήσεις μας.

21:00 Συναυλία - Αγία Φανφάρα

agiafanfara
 

Το Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός γεννήθηκε μέσα από τα όνειρα και τις ελπίδες εκατομμυρίων ανθρώπων που πήραν μέρος στα κοινωνικά κινήματα της εποχής μας. Είναι ένας ανοιχτός, δημόσιος κατειλημμένος χώρος με διεθνή απήχηση, ελεύθερη πρόσβαση για πάνω από 1000 επισκέπτες την εβδομάδα και ένα καθημερινό, πολύμορφο πρόγραμμα εκδηλώσεων που απευθύνεται σε ένα ευρύ φάσμα ανθρώπων με διαφορετικές πολιτισμικές καταβολές.

Στα 8 χρόνια λειτουργίας του εκατοντάδες καλλιτέχνες παρουσίασαν αφιλοκερδώς & με ελεύθερη είσοδο 400 διαφορετικά θεατρικά έργα σε περισσότερες από 2000 παραστάσεις. Έγιναν συναυλίες 450 συγκροτημάτων, εκδηλώσεις ενίσχυσης αυτοοργανωμένων εγχειρημάτων, κινηματικών πρωτοβουλιών και καλλιτεχνικών ομάδων, πάνω από 300 ομιλίες και διαλέξεις για όλα τα ζητήματα της καθημερινότητας. Εκατοντάδες συνελεύσεις, εκθέσεις, φεστιβάλ ποίησης, λογοτεχνίας, εργαστήρια, μια θάλασσα συναντήσεων και δημιουργίας, μια ανάσα ελευθερίας και έκφρασης στο κέντρο της πόλης.

Το Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός χρειάζεται την υποστήριξη όλων μας. Εκφράζει τη συμπαράσταση του σε όλους τους χώρους του κοινωνικού κινήματος που αντιμετωπίζουν την εκστρατεία του κράτους για την επιβολή μιας κανονικότητας υποταγής, φόβου, ιδιώτευσης και μαζικής αποβλάκωσης.

Όπως ένα ξαφνικό γέλιο ξεσπάει και διαλύει τη θλίψη, θα σταθούμε ενάντια σε όλους τους εκβιασμούς που μας επιβάλλονται. Δεν είμαστε μόνοι μας. Τώρα είναι εποχή για ονειροπόλους και ουτοπιστές, για να κάνουμε την κοινωνία μας πιο δίκαιη, για να δημιουργήσουμε από το χώμα κάτι περισσότερο από στάχτες σε αυτό το θλιμμένο τόπο.

Θα γιορτάσουμε την αντίσταση, θα μοιραστούμε τη χαρά και την ανάγκη, θα φροντίσουμε ο ένας τον άλλον, θα οργανώσουμε την αντεπίθεση της ΕΥΤΥΧΙΑΣ. H Τέχνη που πλάθουμε με τα χέρια μας και χαρίζουμε ο ένας στον άλλο γεννά Ελευθερία, γίνεται φωτιά και δύναμη στις καρδιές μας.

Tο χαμόγελο μας έχει τη δύναμη να γκρεμίσει από τους θρόνους τους όλους τους βασιλιάδες του κόσμου.

Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο
ΘΕΑΤΡΟ ΕΜΠΡΟΣ
Ρήγα Παλαμήδου 2- Ψυρρή

8xroniaFlyer

Τροποποίηση : Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019 07:06
Αξιολόγησε αυτό το άρθρο
(1 Αξιολόγηση)

Ετικέτες

Πεμ. 21 έως Κυρ. 24/11, Τέχνη & Ελευθερία - 8 Χρόνια Θέατρο Εμπρός | Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός

Σχετικά με το ΕΜΠΡΟΣ

Το Εμπρός είναι καλλιτεχνική, κοινωνική και πολιτική κατάληψη και προσπαθεί να λειτουργεί οριζόντια. Κάθε Δευτέρα μετά τις 20:00 γίνεται η Ανοιχτή του Συνέλευση όπου συζητιούνται θέματα αυτοργάνωσης και αυτοδιαχείρησης του χώρου, προγραμματισμού, θεματικών, γίνονται ενημερώσεις και λαμβάνονται από κοινού αποφάσεις. Είμαστε αντίθετες/οι σε κάθε μορφή ιεραρχίας, διακρίσεων και κάθετων συντονισμών με αναθέσεις. Με αυτοδιάθεση και αυτοδέσμευση όλων των παρόντων στην Ανοιχτή Συνέλευση για ενεργή συμμετοχή στη λειτουργία του, με αμοιβαίο σεβασμό και νιάξιμο, αυτό είναι δυνατό....περισσότερα
 

Διεύθυνση & Επικοινωνία

Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός

Ρήγα Παλαμήδη 2, Ψυρρή, Αθήνα

email : embrostheater0@gmail.com

Δεν λειτουργεί η εγγραφή από email της Microsoft (hotmail και windows live). Σας παρακαλούμε δώστε κάποιο άλλο email.

Ακολουθήστε μας

 
Creative Commons Creative Commons 2011 - 2017 Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός
Όλο το περιεχόμενο είναι ελεύθερο προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί η διάθεση αυτού και του παράγωγου έργου να συνεχίσει να διατίθεται εξίσου ελεύθερα

Αναζήτηση

κανείς δεν είναι ξένος στο ΕΜΠΡΟΣ