Εκδηλώσεις του ΕΜΠΡΟΣ

Παραστάσεις - Προβολές - Ομιλίες - Συναντήσεις Ομάδων

24 & 25/1, 21:00 - "The Mindora's Box" Workshop

The Mindora's box

Thursday 24 & Friday 25 January 2019 - 9:00 to 10.30 pm - Workshop

 

How would you feel if you woke up and discovered your archives has disappeared? The feeling of shock, pain and trauma as well as anger of the losses of a life times achievements in Art and dance. The dreams that came true that you will never see again...

«Mindora's box» is a performative fashion trash show with an installation of boxes from what was left behind in her trashed apartment in Athens while she was living in Berlin. The damaged goods will be used to transform past and present in time and space to re-place, re-live and re-new the experience as an encounter with the audience.  

This is a work in progress which will be completed over the next two months in different spaces in Athens and will be shown again in March at the Embros theatre.

Mindora's workshop on Thursday 24 is to introduce to people her method of working in improvisational composition with a focus on sharing stories in the face of loss of anything that matters to us.

 

Το κουτί της Μινοδώρας

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019 - 9 έως 10.30 - Εργαστήριο

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019 - 9 έως 10.30 - Performance και συζήτηση για το έργο μεταξύ καλλιτέχνη και κοινού

 

Πώς θα νιώθετε αν ξυπνούσατε και ανακαλύπτατε ότι το αρχείο σας έχει εξαφανιστεί; Το αίσθημα του σοκ, του πόνου και του τραυματισμού, καθώς και ο θυμός των απωλειών μιας ζωής επιτευγμάτων στα εικαστικά και το χορό. Τα όνειρα που έγιναν αλήθεια και που ποτέ δεν θα ξαναδείτε ...

«Το κουτί της Μινοδώρας» είναι μια επιτελεστική παρουσίαση μόδας σκουπιδιών (fashion trash show) μαζί με μια εγκατάσταση κουτιών από ό,τι είχε μείνει στο διαρρυγμένο και κατεστραμμένο διαμέρισμα της στην Αθήνα, ενώ αυτή ζούσε στο Βερολίνο. Τα κατεστραμμένα αγαθά θα χρησιμοποιηθούν για να μεταμορφώσουν τον παρελθόντα και τον παρόντα χρόνο και χώρο και να επανατοποθετηθεί, να αναγεννηθεί και να ξαναβιωθεί η εμπειρία ως συνάντηση με το κοινό.

Πρόκειται για ένα έργο σε εξέλιξη το οποίο θα ολοκληρωθεί τους επόμενους δύο μήνες σε διάφορετικούς χώρους στην Αθήνα και θα προβληθεί τον Μάρτιο στο θέατρο ΕΜΠΡΟΣ.

Το σεμινάριο της Μινοδώρας την Πέμπτη 24 και την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου γίνεται για να εισαγάγει τους ανθρώπους στη μέθοδο εργασίας της αυτοσχεδιαστικής σύνθεσης με έμφαση στην ανταλλαγή ιστοριών σχετικών με την αντιμετώπιση της απώλειας οποιουδήποτε πράγματος έχει σημασία για εμάς.

Τροποποίηση : Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2019 16:51
Αξιολόγησε αυτό το άρθρο
(0 Αξιολογήσεις)

Σχετικά με το ΕΜΠΡΟΣ

Το Εμπρός είναι καλλιτεχνική, κοινωνική και πολιτική κατάληψη και προσπαθεί να λειτουργεί οριζόντια. Κάθε Κυριακή μετά τις 20:00 γίνεται η Ανοιχτή του Συνέλευση όπου συζητιούνται θέματα αυτοργάνωσης και αυτοδιαχείρησης του χώρου, προγραμματισμού, θεματικών, γίνονται ενημερώσεις και λαμβάνονται από κοινού αποφάσεις. Είμαστε αντίθετες/οι σε κάθε μορφή ιεραρχίας, διακρίσεων και κάθετων συντονισμών με αναθέσεις. Με αυτοδιάθεση και αυτοδέσμευση όλων των παρόντων στην Ανοιχτή Συνέλευση για ενεργή συμμετοχή στη λειτουργία του, με αμοιβαίο σεβασμό και νιάξιμο, αυτό είναι δυνατό....περισσότερα
 

Διεύθυνση & Επικοινωνία

Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός

Ρήγα Παλαμήδη 2, Ψυρρή, Αθήνα

email : embrostheater0@gmail.com

Δεν λειτουργεί η εγγραφή από email της Microsoft (hotmail και windows live). Σας παρακαλούμε δώστε κάποιο άλλο email.

Ακολουθήστε μας

 
Creative Commons Creative Commons 2011 - 2017 Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός
Όλο το περιεχόμενο είναι ελεύθερο προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί η διάθεση αυτού και του παράγωγου έργου να συνεχίσει να διατίθεται εξίσου ελεύθερα

Αναζήτηση

κανείς δεν είναι ξένος στο ΕΜΠΡΟΣ