Εκδηλώσεις του ΕΜΠΡΟΣ

Παραστάσεις - Προβολές - Ομιλίες - Συναντήσεις Ομάδων

26,27/01/2018 & 30/31/03/2018 & 25/26/05/2018 18:00 - 22:00 Queer Tango Seminar

Τα σεμινάρια Queer Tango είναι η πρώτη δράση της ομάδας η οποία θα αποτελέσει το ξεκίνημα μας σε αυτό που οραματιζόμαστε ως το μεγάλο και φανταστικό ταξίδι μέσα στο Queer Tango.
Σκοπός της δράσης αυτής είναι η εξέλιξη του Tango ώστε αυτό να απευθύνεται αρχικά σε όλες τις μορφές ζευγαριών, να απελευθερωθεί απ’ οποιαδήποτε παρελθοντική νόρμα, αλλά και να εξερευνηθούν οι αμέτρητες δυνατότητες αυτού του χορού, όταν αυτός είναι γυμνός από οποιοδήποτε περιοριστικό κοινωνικό status. 
Τα σεμινάρια θα ολοκληρωθούν σε τρία διήμερα: τον Ιανουάριο, τον Μάρτιο και τον Απρίλιο. 
Την Παρασκευή θα γίνεται δωρεάν μάθημα 18:30 – 21:30. Στα πλαίσια του μαθήματος, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν την ουσία και των δύο χορευτικών ρόλων, αυτών του follower και του leader. Μεγαλύτερη βάση, στα μαθήματα, θα δοθεί στην εκμάθηση τεχνικών και τρόπων επικοινωνίας αλλά και αλλαγής ρόλων μέσα στο χορό.
Το Σάββατο 17:00 – 19:00 θα γίνεται μια δίωρη συζήτηση σε σχέση με τα διάφορα θέματα που μπορεί να προκύψουν από το Queer Tango και στη συνέχεια στις 20:00 θα ακολουθεί η Milonga-Practica όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εξασκηθούν στα βήματα που θα έχουν διδαχτεί στα μαθήματα αλλά γενικότερα να χορέψουν Tango και να διασκεδάσουν.
Η δράση αυτή θα φιλοξενηθεί στο Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο ΕΜΠΡΟΣ, Ρήγα Παλαμήδη 2, Ψυρρή, με την υποστήριξη του Tango Acropolis. Διοργανωτές και διδάσκαλοι των σεμιναρίων είναι ο Dimitris Kokkonis και Maria Belefanti.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν και το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους, ανεξαιρέτως φύλου και χορευτικού επιπέδου. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάποια κράτηση για συμμετοχή. Πέρα από μία μοναδική ευκαιρία να δούμε το Tango από μια άλλη οπτική σκοπιά, η δράση αυτή είναι μια ευκαιρία να εκφραστούμε ελεύθερα , να γνωρίσουμε καινούργια άτομα, να κοινωνικοποιηθούμε και φυσικά να περάσουμε όμορφα μέσα σε ένα ασφαλές και φιλικό πλαίσιο.
 
Χρήσιμα links:
Για περισσότερες πληροφορίες:
6984265175
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
6932391054
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
Τροποποίηση : Δευτέρα, 21 Μαΐου 2018 10:10
Αξιολόγησε αυτό το άρθρο
(0 Αξιολογήσεις)

Σχετικά με το ΕΜΠΡΟΣ

Το Εμπρός είναι καλλιτεχνική, κοινωνική και πολιτική κατάληψη και προσπαθεί να λειτουργεί οριζόντια. Κάθε Κυριακή μετά τις 20:00 γίνεται η Ανοιχτή του Συνέλευση όπου συζητιούνται θέματα αυτοργάνωσης και αυτοδιαχείρησης του χώρου, προγραμματισμού, θεματικών, γίνονται ενημερώσεις και λαμβάνονται από κοινού αποφάσεις. Είμαστε αντίθετες/οι σε κάθε μορφή ιεραρχίας, διακρίσεων και κάθετων συντονισμών με αναθέσεις. Με αυτοδιάθεση και αυτοδέσμευση όλων των παρόντων στην Ανοιχτή Συνέλευση για ενεργή συμμετοχή στη λειτουργία του, με αμοιβαίο σεβασμό και νιάξιμο, αυτό είναι δυνατό....περισσότερα
 

Διεύθυνση & Επικοινωνία

Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός

Ρήγα Παλαμήδη 2, Ψυρρή, Αθήνα

email : embrostheater0@gmail.com

Δεν λειτουργεί η εγγραφή από email της Microsoft (hotmail και windows live). Σας παρακαλούμε δώστε κάποιο άλλο email.

Ακολουθήστε μας

 
Creative Commons Creative Commons 2011 - 2017 Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός
Όλο το περιεχόμενο είναι ελεύθερο προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί η διάθεση αυτού και του παράγωγου έργου να συνεχίσει να διατίθεται εξίσου ελεύθερα

Αναζήτηση

κανείς δεν είναι ξένος στο ΕΜΠΡΟΣ