Εκτύπωση αυτής της σελίδας

31/01/2018 20:00 - 23:00 Παρουσίαση περιοδικού "ANONYMOUS ARCHITECT"

Η αρχιτεκτονική αποτελεί ένα ζωντανό οργανισμό και είναι ένα μέσο για να κτίζεις καλή ζωή Η τάση της εποχής θέλει την αντιγραφή μοντέρνων χώρων με αποτέλεσμα τη δημιουργία μιας βαρετής επανάληψης. Αυτό που λείπει από τα σύγχρονα κτίρια είναι η ψυχή και τα πράγματα που είναι ζωντανά που έχουν παλμό και μια διαρκεί κίνηση ώστε να παρασύρουν τον ίδιο τον άνθρωπο.
 
Η προσπάθεια για αρχιτεκτονική δεν πρέπει να περιορίζεται μόνο στην κατασκευή και την αισθητική διάταξη αλλά και στο πως θα κατοπτρίζεται στο εσωτερικό σχήμα η ουσία των ανθρώπων με σκοπό να οργανωθεί ένα λειτουργικό σύστημα που ο άνθρωπος θα συγκεντρώνεται και θα ζει μέσα στο δικό του πνευματικό και ψυχικό κόσμο διατυπώνοντας την άποψη του σύμφωνα με τη γλώσσα που κυριαρχεί στο πνεύμα του. Σκοπός του  περιοδικού ANONYMOUS ARCHITECT είναι να ανακαλύψουμε και να παρουσιάσουμε τις συνθέσεις ανθρώπων που δεν είναι επαγγελματίες διακοσμητές και αρχιτέκτονες μα παρόλα αυτά μετατρέπουν χώρους σε συνάρτηση με τις ζωντανές εμπειρίες τους . Οι συνεργάτες του ANONYMOUS ARCHITECT σας υπόσχονται ένα ταξίδι γεμάτο εικόνες και φυσικά ανώνυμη αρχιτεκτονική.
 
Η παρουσίαση της πρώτης έντυπης έκδοσης του περιοδικού θα γίνει στος 31 Ιανουαρίου 2018 στο φουαγιέ του Ελεύθερου Αυτοδιαχειριζόμενου Θεάτρου Εεμπρός.
Αξιολόγησε αυτό το άρθρο
(3 Αξιολογήσεις)

Ίσως σας ενδιαφέρει