Εκδηλώσεις του ΕΜΠΡΟΣ

Παραστάσεις - Προβολές - Ομιλίες - Συναντήσεις Ομάδων

5 - 10 - 12 - 13 - 19- 20 Δεκεμβρίου, 20:30 - "Η παράσταση συνεχίζεται" του Ρικ Άμποτ/"Σκυνικοί"

Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ του Ρικ Αμποτ

5 - 10 - 12 - 13 - 19- 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ στις 20:30

Σκηνοθεσία: Βράνα Νίκος
Μουσική&Φώτα: Βράνα Νίκος
Σκηνικά&Κοστούμια: ο Θίασος
Επιμέλεια Αφίσας: Noria Dimaki
Παίζουν: Άλκηστη Λυρίτη, Βαγγέλης Γεωργάρας, Παυλίνα Καρλατήρα, Αλκίνοος Παυλής, Διονύσης Λιάρος, Θάνος Παππάς, Στέφανος Μιχαλάκης, Λίνα Δημάκη, Ζωή Παπανικολάου
 
 
Λίγα λόγια για το έργο:
Το έργο «Η παράσταση συνεχίζεται» του Αμερικανού κωμωδιογράφου Ρικ Άμποτ (1928-1991) είναι μια από τις καλύτερες κωμωδίες που έχουν γραφτεί για το Θέατρο και τους ηθοποιούς. Ο Ρικ Άμποτ, με ευφυή ευρήματα και σπαρταριστές σκηνές, αποκαλύπτει στα μάτια του θεατή, την αθέατη πλευρά του Θεάτρου. Το έργο αναφέρεται στα παθήματα ενός θεατρικού θιάσου στην προσπάθειά του να ανεβάσει ένα αστυνομικό έργο εποχής, ενός «τραγικού» συγγραφέα που αναζητώντας το «τέλειο» αλλάζει συνεχώς το κείμενο.
Απρόβλεπτες καταστάσεις, αναπάντεχα περιστατικά, λάθη και παραλείψεις τινάζουν στον αέρα τις πρόβες της προετοιμαζόμενης παράστασης.

Λίγα λόγια για εμάς:
Εμείς είμαστε οι "Σκυνικοί", μια νεοσύστατη αυτοδιαχειριζόμενη θεατρική ομάδα. Η πρωτοβουλία αυτή ξεκίνησε με την γνωριμία κάποιων ανθρώπων που αγαπούν το θέατρο εντός φοιτητικών θεατρικών ομάδων.
Η ανάγκη μας για δημιουργία, τέχνη και έκφραση μας οδήγησε στην συγκρότηση ενος 10μελούς *προς το παρόν* θιάσου, που τώρα κιόλας δουλεύει την επόμενη παράσταση!
Η ομάδα μας, λοιπόν, έχει σκοπό να φέρει στον ελευθεριακό καλλιτεχνικό χώρο πολλά και διάφορα πρότζεκτς είτε με μορφή παραστάσεων είτε με μορφή σεμιναρίων… και ποιός ξέρει τι άλλο θα σκεφτούμε!
Τροποποίηση : Κυριακή, 01 Ιανουαρίου 2023 20:31
Αξιολόγησε αυτό το άρθρο
(3 Αξιολογήσεις)

Ίσως σας ενδιαφέρει

Ετικέτες

5 - 10 - 12 - 13 - 19- 20 Δεκεμβρίου,  20:30 -

Σχετικά με το ΕΜΠΡΟΣ

Το Εμπρός είναι καλλιτεχνική, κοινωνική και πολιτική κατάληψη και προσπαθεί να λειτουργεί οριζόντια. Κάθε Δευτέρα μετά τις 20:00 γίνεται η Ανοιχτή του Συνέλευση όπου συζητιούνται θέματα αυτοργάνωσης και αυτοδιαχείρησης του χώρου, προγραμματισμού, θεματικών, γίνονται ενημερώσεις και λαμβάνονται από κοινού αποφάσεις. Είμαστε αντίθετες/οι σε κάθε μορφή ιεραρχίας, διακρίσεων και κάθετων συντονισμών με αναθέσεις. Με αυτοδιάθεση και αυτοδέσμευση όλων των παρόντων στην Ανοιχτή Συνέλευση για ενεργή συμμετοχή στη λειτουργία του, με αμοιβαίο σεβασμό και νιάξιμο, αυτό είναι δυνατό....περισσότερα
 

Διεύθυνση & Επικοινωνία

Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός

Ρήγα Παλαμήδη 2, Ψυρρή, Αθήνα

email : embrostheater0@gmail.com

Δεν λειτουργεί η εγγραφή από email της Microsoft (hotmail και windows live). Σας παρακαλούμε δώστε κάποιο άλλο email.

Ακολουθήστε μας

 
Creative Commons Creative Commons 2011 - 2017 Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός
Όλο το περιεχόμενο είναι ελεύθερο προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί η διάθεση αυτού και του παράγωγου έργου να συνεχίσει να διατίθεται εξίσου ελεύθερα

Αναζήτηση

κανείς δεν είναι ξένος στο ΕΜΠΡΟΣ