Εκδηλώσεις του ΕΜΠΡΟΣ

Παραστάσεις - Προβολές - Ομιλίες - Συναντήσεις Ομάδων

8,9,15&16/12 «Η παράσταση συνεχίζεται» του Ρικ Aμποτ - Θ.Ο.Ε.Μ.Π.

"Λίγα λόγια για εμάς...Είμαστε η θεατρική ομάδα του εθνικού Μετσόβιου πολυτεχνείου. Μια αυτοδιαχειριζόμενη ομάδα που λειτουργεί με οριζόντιες δομές και σαν βασικό εργαλείο της, την συνέλευση του μήνα. 
Οτιδήποτε κάνουμε απορρέει από την αγάπη μας για το θέατρο και τις τέχνες και είναι από εμάς , για εμάς , χωρίς "δάσκαλους" , "υπευθύνους" ή επαγγελματιες."
 
"Λίγα λογία για την παράσταση... «Η παράσταση συνεχίζεται» μια κωμωδία του Ρικ Aμποτ. 
Πρόκειται για μία από τις καλύτερες κωμωδίες του διεθνούς ρεπερτορίου, που εστιάζει στο ίδιο το θέατρο και τους ηθοποιούς, αποκαλύπτοντας στους θεατές με σπαρταριστό τρόπο την αθέατη πλευρά του. Θίασος αδέξιων ηθοποιών προσπαθεί να ανεβάσει αστυνομικό θρίλερ. Παρακολουθούμε τη διαδικασία των τραγελαφικών προβών, τα παθήματα των ηθοποιών, αλλά και την καταστροφική πορεία προς την πρεμιέρα της παράστασης. Σειρά χαοτικών, απρόβλεπτων, ευτράπελων συμβάντων και ρεσιτάλ λαθών και ανεκδιήγητων χειρισμών συνθέτουν μια τρελή κωμωδία καταστάσεων και ένα πανέξυπνο και ευχάριστο έργο."
Τροποποίηση : Τετάρτη, 08 Δεκεμβρίου 2021 16:03
Αξιολόγησε αυτό το άρθρο
(7 Αξιολογήσεις)

Ετικέτες

8,9,15&16/12  «Η παράσταση συνεχίζεται» του Ρικ Aμποτ - Θ.Ο.Ε.Μ.Π. | Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός

Σχετικά με το ΕΜΠΡΟΣ

Το Εμπρός είναι καλλιτεχνική, κοινωνική και πολιτική κατάληψη και προσπαθεί να λειτουργεί οριζόντια. Κάθε Δευτέρα μετά τις 20:00 γίνεται η Ανοιχτή του Συνέλευση όπου συζητιούνται θέματα αυτοργάνωσης και αυτοδιαχείρησης του χώρου, προγραμματισμού, θεματικών, γίνονται ενημερώσεις και λαμβάνονται από κοινού αποφάσεις. Είμαστε αντίθετες/οι σε κάθε μορφή ιεραρχίας, διακρίσεων και κάθετων συντονισμών με αναθέσεις. Με αυτοδιάθεση και αυτοδέσμευση όλων των παρόντων στην Ανοιχτή Συνέλευση για ενεργή συμμετοχή στη λειτουργία του, με αμοιβαίο σεβασμό και νιάξιμο, αυτό είναι δυνατό....περισσότερα
 

Διεύθυνση & Επικοινωνία

Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός

Ρήγα Παλαμήδη 2, Ψυρρή, Αθήνα

email : embrostheater0@gmail.com

Δεν λειτουργεί η εγγραφή από email της Microsoft (hotmail και windows live). Σας παρακαλούμε δώστε κάποιο άλλο email.

Ακολουθήστε μας

 
Creative Commons Creative Commons 2011 - 2017 Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός
Όλο το περιεχόμενο είναι ελεύθερο προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί η διάθεση αυτού και του παράγωγου έργου να συνεχίσει να διατίθεται εξίσου ελεύθερα

Αναζήτηση

κανείς δεν είναι ξένος στο ΕΜΠΡΟΣ