Εκδηλώσεις του ΕΜΠΡΟΣ

Παραστάσεις - Προβολές - Ομιλίες - Συναντήσεις Ομάδων

10 -19 Μαΐου 2019 Έκθεση "Animals & Animatronics Special Effects"

Animals & animatronics special effects

Η έκθεση αυτή θα μας ταξιδέψει στον κόσμο των ειδικών εφέ. Πιο συγκεκριμένα, θα παρουσιαστούν οι ακόλουθες κατηγορίες ιδιοκατασκευών:

1) Μοντέλα ζώων (αναπαραστάσεις): μεταξύ των οποίων θηλαστικά, θαλάσσια πλάσματα, ζώα που απειλούνται με εξαφάνιση, ζώα που έχουν εξαφανιστεί. Κάθε αναπαράσταση συνοδεύεται από αναλυτική περιγραφή του κάθε είδους ζώου έτσι ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να ενημερωθούν ενδεικτικά για ορισμένα αξιοθαύμαστα πλάσματα που έπλασε η φύση. Εκτός από την ενημερωτικό χαρακτήρα, η έκθεση προσπαθήσει να ευαισθητοποιήσει τους επισκέπτες και για το σοβαρό κίνδυνο εξαφάνισης που διατρέχουν πολλά είδη ζώων στο άμεσο μέλλον.

2) Κινούμενα ρομποτικά μοντέλα (animatronics*): με στόχο την παρουσίαση εναλλακτικών εφαρμογών της ρομποτικής (π.χ. ειδικά εφέ) δηλαδή έξω και πέρα από τον βιομηχανικό αυτοματισμό.

3) Διαδραστικά κινούμενα ρομποτικά μοντέλα: Δηλαδή ρομπότ με τα οποία οι επισκέπτες θα μπορούν να αλληλεπιδράσουν (κίνηση με χειριστήρια κατά βούληση).

Η έκθεση απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους (με έμφαση στην νεολαία) με στόχο να προάγει τη δημιουργική έκφραση της φαντασίας μακριά από το πλαίσιο της κλασσικής μαθησιακής αγγαρείας η οποία επιβάλλεται στα σχολεία. Διότι η μάθηση χρειάζεται πάνω από όλα να είναι ευχάριστη.

Creator: Paraskevakis Nikos

Ημερομηνίες έκθεσης: 10-19 Μαΐου 2019

Ώρες επίσκεψης: 18:00-22:30

Email: specialeffectsanimatronics@yahoo.com

Phone: 6908254202

 

*Ορισμός animatronics: the use of machines controlled by computers to make puppets and models move in a natural way in films and other types of entertainment.

 
Τροποποίηση : Δευτέρα, 27 Μαΐου 2019 13:10
Αξιολόγησε αυτό το άρθρο
(10 Αξιολογήσεις)

Φωτογραφίες

Σχετικά με το ΕΜΠΡΟΣ

Το Εμπρός είναι καλλιτεχνική, κοινωνική και πολιτική κατάληψη και προσπαθεί να λειτουργεί οριζόντια. Κάθε Κυριακή μετά τις 19:00 γίνεται η Ανοιχτή του Συνέλευση όπου συζητιούνται θέματα αυτοργάνωσης και αυτοδιαχείρησης του χώρου, προγραμματισμού, θεματικών, γίνονται ενημερώσεις και λαμβάνονται από κοινού αποφάσεις. Είμαστε αντίθετες/οι σε κάθε μορφή ιεραρχίας, διακρίσεων και κάθετων συντονισμών με αναθέσεις. Με αυτοδιάθεση και αυτοδέσμευση όλων των παρόντων στην Ανοιχτή Συνέλευση για ενεργή συμμετοχή στη λειτουργία του, με αμοιβαίο σεβασμό και νιάξιμο, αυτό είναι δυνατό....περισσότερα
 

Διεύθυνση & Επικοινωνία

Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός

Ρήγα Παλαμήδη 2, Ψυρρή, Αθήνα

email : embrostheater0@gmail.com

Δεν λειτουργεί η εγγραφή από email της Microsoft (hotmail και windows live). Σας παρακαλούμε δώστε κάποιο άλλο email.

Ακολουθήστε μας

 
Δωρεάν φιλοξενία & κατασκευή : Κατασκευή SEO Ιστοσελίδων www.e-ania.gr | Creative Commons Creative Commons 2011 - 2019 Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός
Όλο το περιεχόμενο είναι ελεύθερο προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί η διάθεση αυτού και του παράγωγου έργου να συνεχίσει να διατίθεται εξίσου ελεύθερα

Αναζήτηση

κανείς δεν είναι ξένος στο ΕΜΠΡΟΣ