Εκδηλώσεις του ΕΜΠΡΟΣ

Παραστάσεις - Προβολές - Ομιλίες - Συναντήσεις Ομάδων

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 573

Δευτέρα 11, στις 20:00-Προβολή Ντοκιμαντέρ, Βόρεια Εύβοια, Το Σχέδιο, Μέρος 1ο

Στο πλαίσιο δράσεων υποστήριξης του ελεύθερου κοινωνικού χώρου ΕΜΠΡΟΣ από την απειλή της ιδιωτικοποίησης και της καταστολής, θα γίνει η πρώτη δια ζώσης προβολή του ντοκιμαντέρ "Το Σχέδιο" στο θέατρο του Εμπρός.
Σας προσκαλούμε στην προβολή και στην συζήτηση που θα ακολουθήσει αμέσως μετά.
Το ντοκιμαντέρ Βόρεια Εύβοια, Το Σχέδιο, Μέρος 1ο, αποτελεί μια ζωντανή μαρτυρία των ανθρώπων της Βορείου Ευβοίας για την προκλητική και εσκεμμένη εγκατάλειψή τους το καλοκαίρι του 2021 και μια συλλογική καταγγελία για έναν κρατικό μηχανισμό που έκανε ό,τι μπορούσε για να επιτευχθεί το καταστροφικό αποτέλεσμα: 520 χιλ στρέμματα καμένης φύσης.
Η καταστροφή και η ιδιωτικοποίηση των κοινωνικών και φυσικών χώρων είναι χαρακτηριστικό των κρατικοδίαιτων ιθυνόντων που βλέπουν μόνο το χρώμα του χρήματος, είτε έχουν μπροστά τους έναν ελεύθερο χώρο πολιτισμού, όπως το Εμπρός, είτε μια ολόκληρη Βόρεια Εύβοια, με τα δάση και τα χωριά της.
Στο πλαίσιο υπεράσπισης και των δύο, εγκαινιάζουμε αυτή την προβολή, με την υπόσχεση πως θα είμαστε ακόμη εδώ, εμείς και το ΕΜΠΡΟΣ, ενεργοί και δραστήριοι, για να προβάλουμε το δεύτερο μέρος του ντοκιμαντέρ, με τίτλο "Πάρτυ Συνεργιειών" σε 1-2 μήνες που θα είναι έτοιμο.
Πρόκειται για μια ανεξάρτητη δημιουργία των Νέλλη Ψαρρού και Ιωάννη Λαζάρου, που στηρίζεται στην οικονομική ενίσχυση όλων σας.
Περισσότερα για το ντοκιμαντέρ στο tosxedio.com
Τροποποίηση : Τρίτη, 12 Απριλίου 2022 13:17
Αξιολόγησε αυτό το άρθρο
(0 Αξιολογήσεις)

Ετικέτες

Δευτέρα 11, στις 20:00-Προβολή Ντοκιμαντέρ, Βόρεια Εύβοια, Το Σχέδιο, Μέρος 1ο | Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός

Σχετικά με το ΕΜΠΡΟΣ

Το Εμπρός είναι καλλιτεχνική, κοινωνική και πολιτική κατάληψη και προσπαθεί να λειτουργεί οριζόντια. Κάθε Δευτέρα μετά τις 20:00 γίνεται η Ανοιχτή του Συνέλευση όπου συζητιούνται θέματα αυτοργάνωσης και αυτοδιαχείρησης του χώρου, προγραμματισμού, θεματικών, γίνονται ενημερώσεις και λαμβάνονται από κοινού αποφάσεις. Είμαστε αντίθετες/οι σε κάθε μορφή ιεραρχίας, διακρίσεων και κάθετων συντονισμών με αναθέσεις. Με αυτοδιάθεση και αυτοδέσμευση όλων των παρόντων στην Ανοιχτή Συνέλευση για ενεργή συμμετοχή στη λειτουργία του, με αμοιβαίο σεβασμό και νιάξιμο, αυτό είναι δυνατό....περισσότερα
 

Διεύθυνση & Επικοινωνία

Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός

Ρήγα Παλαμήδη 2, Ψυρρή, Αθήνα

email : embrostheater0@gmail.com

Δεν λειτουργεί η εγγραφή από email της Microsoft (hotmail και windows live). Σας παρακαλούμε δώστε κάποιο άλλο email.

Ακολουθήστε μας

 
Creative Commons Creative Commons 2011 - 2017 Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός
Όλο το περιεχόμενο είναι ελεύθερο προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί η διάθεση αυτού και του παράγωγου έργου να συνεχίσει να διατίθεται εξίσου ελεύθερα

Αναζήτηση

κανείς δεν είναι ξένος στο ΕΜΠΡΟΣ