Εκδηλώσεις του ΕΜΠΡΟΣ

Παραστάσεις - Προβολές - Ομιλίες - Συναντήσεις Ομάδων

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 573

Κάθε Σάββατο 10:00 - 13:00 Ανοιχτή Συνάντηση Ζογκλερικών

Ανοιχτή Συνάντηση Ζογκλερικών
 
Το Open Juggling Sessions αποτελεί μια διαδικτυακή ομάδα η οποία έχει να κάνει με συναντήσεις ατόμων που ασχολούνται με τα ζογκλερικά, ώστε να κάνουν προπόνηση. Στόχος της είναι το κάθε μέλος να αναπτύξει την τέχνη του, σε ένα περιβάλλον όπου θα έχει τη δυνατότητα να αλληλεπιδρά με ομοίους του και συνεπώς να είναι σε θέση να μοιραστεί απορίες και ιδέες, ή ακόμα και να συνεργαστεί.
Χάρη στο χώρο που μας παραχωρήθηκε από το Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο ΕΜΠΡΟΣ, στα παραπάνω προστίθενται μια στέγη, η οποία θα παρέχει προστασία από τα καιρικά φαινόμενα, καθώς και απομόνωση, για την αποτροπή απόσπασης των ατόμων που προπονούνται από εξωγενείς παράγοντες.

Να σημειωθεί πως αν και η ομάδα δεν αναλαμβάνει να εκπαιδεύσει σε ατομικό επίπεδο άτομα που θέλουν να μάθουν, φυσικά και είναι ανοιχτή για όλους - ανεξαιρέτως επιπέδου.
 
Υπεύθυνοι: Αλέξανδρος & Μιχάλης
 
Τροποποίηση : Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017 17:47
Αξιολόγησε αυτό το άρθρο
(1 Αξιολόγηση)

Ετικέτες

Κάθε Σάββατο 10:00 - 13:00 Ανοιχτή Συνάντηση Ζογκλερικών | Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός

Σχετικά με το ΕΜΠΡΟΣ

Το Εμπρός είναι καλλιτεχνική, κοινωνική και πολιτική κατάληψη και προσπαθεί να λειτουργεί οριζόντια. Κάθε Δευτέρα μετά τις 20:00 γίνεται η Ανοιχτή του Συνέλευση όπου συζητιούνται θέματα αυτοργάνωσης και αυτοδιαχείρησης του χώρου, προγραμματισμού, θεματικών, γίνονται ενημερώσεις και λαμβάνονται από κοινού αποφάσεις. Είμαστε αντίθετες/οι σε κάθε μορφή ιεραρχίας, διακρίσεων και κάθετων συντονισμών με αναθέσεις. Με αυτοδιάθεση και αυτοδέσμευση όλων των παρόντων στην Ανοιχτή Συνέλευση για ενεργή συμμετοχή στη λειτουργία του, με αμοιβαίο σεβασμό και νιάξιμο, αυτό είναι δυνατό....περισσότερα
 

Διεύθυνση & Επικοινωνία

Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός

Ρήγα Παλαμήδη 2, Ψυρρή, Αθήνα

email : embrostheater0@gmail.com

Δεν λειτουργεί η εγγραφή από email της Microsoft (hotmail και windows live). Σας παρακαλούμε δώστε κάποιο άλλο email.

Ακολουθήστε μας

 
Creative Commons Creative Commons 2011 - 2017 Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός
Όλο το περιεχόμενο είναι ελεύθερο προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί η διάθεση αυτού και του παράγωγου έργου να συνεχίσει να διατίθεται εξίσου ελεύθερα

Αναζήτηση

κανείς δεν είναι ξένος στο ΕΜΠΡΟΣ