Εκδηλώσεις του ΕΜΠΡΟΣ

Παραστάσεις - Προβολές - Ομιλίες - Συναντήσεις Ομάδων

Κυριακή 27/12 20:00 - Φεστιβάλ Ένωσης Αφρικανών Γυναικών

Η Οργάνωση Ενωμένων Γυναικών Αφρικής - "United African Women Organization Greece", φίλοι της οργάνωσης και ανεξάρτητες ατομικότητες, συμπράτουν με κύριο σκοπό την συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης προς ενίσχυση της κουζίνας El Chef του Στεκιού Μεταναστών (Τσαμαδού 13 & 15, Εξάρχεια), που έχει αναλάβει την φροντίδα προσφύγων .
 
Την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου στις 20.00, στο αυτοδιαχειριζόμενο θέατρο Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός, διοργανώνεται μία βραδία, με αφρικανική κουζίνα, live μουσική, απαγγελία αφρικανικής λόγιας και παραδοσιακής ποίησης και θεατρικά δρώμενα και σκέτς. Προσκαλούμε καθέναν και καθεμία, που στο πλαίσιο ατομικής ή συλλογικής δράσης, θα ήθελε να συμμετέχει σε αυτήν την προσπάθεια, προσφέροντας ό,τι είναι δυνατόν, για την κάλυψη των τρέχοντων αναγκών (είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα κτλ) της κουζίνας του Στεκιού.Το μουσικό μέρος του φεστιβάλ αναλαμβάνουν οι Tea for X με μελοποιημένη λόγια και παραδοσιακή αφρικανική ποίηση αρχίζοντας πάντα απ' την παραδοσιακή αφρικανική πολυρυθμία και την Jazz και περνώντας στην funk και afro- latin και οι Africa Heritage με παραδοσιακά αφρικανικά κρουστά! Tις μπάντες πλαισιώνουν οι γυναίκες της UAWOG σε ένα groove- party, γεμάτο αυτοσχεδιαστικά χορευτικά στα οποία καλούνται όλοι να συμμετέχουν! Η Άννα Γκούντρα απαγγέλει αφρικανική ποίηση, δύο κείμενα του Γιώργου Σχερετσανίτη και επιλεγμένα ποιήματα του Γιώργου Δάγλα που αμφότεροι στηρίζουν την προσπάθεια. Η ακτιβιστική ομάδα του Θεάτρου των Καταπιεσμένων παρουσιάζει ένα θεατρικό δρώμενο με θέμα το trafficking αλληλεπιδρώντας με τον κόσμο και οι γυναίκες της Ένωσης τρία απ' τα πιο καταγγελτικά αντιρατσιστικά τραγούδια της Νίνας Σιμόν εν είδει θεατροποιημένων σκετς.
 
Ακόμα οι γυναίκες, μέλη της Οργάνωσης, θα έχουν ετοιμάσει μπουφέ με αφρικανική κουζίνα.
 
Είσοδος Ελεύθερη (Στον χώρο θα υπάρχει κουτί ενίσχυσης , για όποιον θα ήθελε να στηρίξει την Ένωση να καλύψει τρέχουσες ανάγκες.)
 
Την προσπάθεια στηρίζει και η Generation 2.0 for Rights, Equality & Diversity.
 
Τροποποίηση : Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2015 14:06
Αξιολόγησε αυτό το άρθρο
(0 Αξιολογήσεις)

Σχετικά με το ΕΜΠΡΟΣ

Το Εμπρός είναι καλλιτεχνική, κοινωνική και πολιτική κατάληψη και προσπαθεί να λειτουργεί οριζόντια. Κάθε Κυριακή μετά τις 20:00 γίνεται η Ανοιχτή του Συνέλευση όπου συζητιούνται θέματα αυτοργάνωσης και αυτοδιαχείρησης του χώρου, προγραμματισμού, θεματικών, γίνονται ενημερώσεις και λαμβάνονται από κοινού αποφάσεις. Είμαστε αντίθετες/οι σε κάθε μορφή ιεραρχίας, διακρίσεων και κάθετων συντονισμών με αναθέσεις. Με αυτοδιάθεση και αυτοδέσμευση όλων των παρόντων στην Ανοιχτή Συνέλευση για ενεργή συμμετοχή στη λειτουργία του, με αμοιβαίο σεβασμό και νιάξιμο, αυτό είναι δυνατό....περισσότερα
 

Διεύθυνση & Επικοινωνία

Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός

Ρήγα Παλαμήδη 2, Ψυρρή, Αθήνα

email : embrostheater0@gmail.com

Δεν λειτουργεί η εγγραφή από email της Microsoft (hotmail και windows live). Σας παρακαλούμε δώστε κάποιο άλλο email.

Ακολουθήστε μας

 
Creative Commons Creative Commons 2011 - 2017 Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός
Όλο το περιεχόμενο είναι ελεύθερο προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί η διάθεση αυτού και του παράγωγου έργου να συνεχίσει να διατίθεται εξίσου ελεύθερα

Αναζήτηση

κανείς δεν είναι ξένος στο ΕΜΠΡΟΣ