Εκδηλώσεις του ΕΜΠΡΟΣ

Παραστάσεις - Προβολές - Ομιλίες - Συναντήσεις Ομάδων

Κάθε Κυριακή, 16:00-19:00 - ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ''ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΕΧΝΗΣ'' ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

Το ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΕΧΝΗΣ του Χάρη Γεωργιάδη, θα φιλοξενηθεί και φέτος στο θέατρο ΕΜΠΡΟΣ, με βασικό άξονα την ενεργοποίηση του σώματος και την ανάπτυξη των εκφραστικών μας μέσων.

Κάθε Κυριακή 16:00 - 19:00 από 1/10/2023

Για τρεις ώρες την εβδομάδα, δημιουργικές κι ευχάριστες, μπορούμε να βρεθούμε ο ένας με τον άλλο, να εκφραστούμε, να συγκινηθούμε, να νιώσουμε και να εκδηλώσουμε τον ψυχικό μας κόσμο. Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας, Χάρης Γεωργιάδης, με εφόδια από τα είκοσι τέσσερα χρόνια εμπειρίας του στο χώρο, διαμορφώνει αυτές τις ώρες, σε δημιουργική ενασχόληση, ανάλογα με τις ανάγκες του τμήματος. Με την βοήθειά του, το θεατρικό εργαστήρι, ανεβάζει μία θεατρική παράσταση κάθε χρόνο (ή ταινία μικρού μήκους), εφόσον οι μαθητές του είναι έτοιμοι γι' αυτό!

Πάνω απ’ όλα όμως, στόχος του εργαστηρίου είναι η απελευθέρωση των εκφραστικών μας μέσων και όχι η προβολή μας πάνω στη σκηνή. Τα μαθήματα της υποκριτικής, του αυτοσχεδιασμού, της κινησιολογίας, της τεχνικής υποκριτικής, της ορθοφωνίας, των ασκήσεων αναπνοής, της αισθητικής και του θεατρικού παιχνιδιού, θα είναι τα εργαλεία μας για την επίτευξη των παραπάνω στόχων μας.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται μία μέρα την εβδομάδα και η διάρκεια κάθε συνάντησης θα είναι τρίωρη.

Το θεατρικό εργαστήρι είναι ανοικτό σε όλους τους ενδιαφερόμενους, με ελεύθερη συνεισφορά και χωρίς να είναι απαραίτητη προηγούμενη εμπειρία, αρκεί να είναι από 16 ετών και άνω.

Οι εγγραφές, θα γίνονται μέχρι και την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023 όπου και θα ξεκινήσουν τα μαθήματα. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή, στέλνοντας τα στοιχεία σας στο Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τροποποίηση : Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023 21:31
Αξιολόγησε αυτό το άρθρο
(0 Αξιολογήσεις)

Ετικέτες

Κάθε Κυριακή, 16:00-19:00 - ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ  ''ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΕΧΝΗΣ'' ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ | Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός

Σχετικά με το ΕΜΠΡΟΣ

Το Εμπρός είναι καλλιτεχνική, κοινωνική και πολιτική κατάληψη και προσπαθεί να λειτουργεί οριζόντια. Κάθε Δευτέρα μετά τις 20:00 γίνεται η Ανοιχτή του Συνέλευση όπου συζητιούνται θέματα αυτοργάνωσης και αυτοδιαχείρησης του χώρου, προγραμματισμού, θεματικών, γίνονται ενημερώσεις και λαμβάνονται από κοινού αποφάσεις. Είμαστε αντίθετες/οι σε κάθε μορφή ιεραρχίας, διακρίσεων και κάθετων συντονισμών με αναθέσεις. Με αυτοδιάθεση και αυτοδέσμευση όλων των παρόντων στην Ανοιχτή Συνέλευση για ενεργή συμμετοχή στη λειτουργία του, με αμοιβαίο σεβασμό και νιάξιμο, αυτό είναι δυνατό....περισσότερα
 

Διεύθυνση & Επικοινωνία

Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός

Ρήγα Παλαμήδη 2, Ψυρρή, Αθήνα

email : embrostheater0@gmail.com

Δεν λειτουργεί η εγγραφή από email της Microsoft (hotmail και windows live). Σας παρακαλούμε δώστε κάποιο άλλο email.

Ακολουθήστε μας

 
Creative Commons Creative Commons 2011 - 2017 Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός
Όλο το περιεχόμενο είναι ελεύθερο προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί η διάθεση αυτού και του παράγωγου έργου να συνεχίσει να διατίθεται εξίσου ελεύθερα

Αναζήτηση

κανείς δεν είναι ξένος στο ΕΜΠΡΟΣ