Εκδηλώσεις του ΕΜΠΡΟΣ

Παραστάσεις - Προβολές - Ομιλίες - Συναντήσεις Ομάδων

Παρ, 10 Ιουνίου, 23:00 Πάρτυ Οικονομικής ενίσχυσης για δικαστικά έξοδα

 
Ένα στερεότυπο στο πατριαρχικό μοντέλο λειτουργίας της κοινωνίας, είναι και η επιβολή εξουσίας πάνω στις γυναίκες, ακόμα και με συμπεριφορές ακραίας βίας.

Παιχνίδια «θύματος - θύτη», με ρόλους που εναλλάσσονται ψυχολογικά κατά το δοκούν και «στημένες» ιστορίες-παγίδες για γυναίκες που αντιδρούν και αντιτάσσονται σε αυτή τη βία, η οποία φτάνει κάποιες φορές να απειλεί ακόμα και την ίδια τους τη ζωή.

Κάθε γυναίκα, έχει δικαίωμα και υποχρέωση στην αυτοδιάθεση, αυτοπροστασία κι ατομικότητα , όπως η ίδια την ορίζει -έξω από το πατριαρχικό μοντέλο, που υποθάλπει κι αναπαράγει τη βία- με σκοπό το αυτονόητο, την ελευθερία!

Στο πλευρό μιας τέτοιας γυναίκας και συντρόφισσας, θα σταθούμε την Παρασκευή, 10 Ιουνίου, μέσα από μια δράση χαράς, ένα πάρτυ οικονομικής ενίσχυσης, για να βοηθήσουμε στην κάλυψη δικαστικών της εξόδων, μιας και σε κάποιους πρέπει να «αποδείξει» ότι είχε κάθε έννομο δικαίωμα, στη βίαιη, ετεροκανονική, πατριαρχική, καπιταλιστική πραγματικότητα, που ζούμε, να υπερασπιστεί τη ζωή της.

Κανένας άνθρωπος μόνος του, κανένα σύστημα ενάντια στον άνθρωπο και όλοι μαζί για ν’ αλλάξουμε αυτό τον κόσμο! Η αλληλεγγύη είναι το μόνο μας όπλο!

Σας περιμένουμε, την Παρασκευή, 10 Ιουνίου, από 23.00΄και μετά, στο Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός – Ρήγα Παλαμήδη 2, Ψυρρή!

 
Ομάδα Δράσης κατά της αστυνομικής βίας, αυθαιρεσίας και του εκφασισμού της κοινωνίας
 
Πρωτοβουλία για το Σπίτι των Γυναικών
 
 
Τροποποίηση : Τρίτη, 07 Ιουνίου 2016 10:39
Αξιολόγησε αυτό το άρθρο
(0 Αξιολογήσεις)

Σχετικά με το ΕΜΠΡΟΣ

Το Εμπρός είναι καλλιτεχνική, κοινωνική και πολιτική κατάληψη και προσπαθεί να λειτουργεί οριζόντια. Κάθε Κυριακή μετά τις 19:00 γίνεται η Ανοιχτή του Συνέλευση όπου συζητιούνται θέματα αυτοργάνωσης και αυτοδιαχείρησης του χώρου, προγραμματισμού, θεματικών, γίνονται ενημερώσεις και λαμβάνονται από κοινού αποφάσεις. Είμαστε αντίθετες/οι σε κάθε μορφή ιεραρχίας, διακρίσεων και κάθετων συντονισμών με αναθέσεις. Με αυτοδιάθεση και αυτοδέσμευση όλων των παρόντων στην Ανοιχτή Συνέλευση για ενεργή συμμετοχή στη λειτουργία του, με αμοιβαίο σεβασμό και νιάξιμο, αυτό είναι δυνατό....περισσότερα
 

Διεύθυνση & Επικοινωνία

Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός

Ρήγα Παλαμήδη 2, Ψυρρή, Αθήνα

email : embrostheater0@gmail.com

Δεν λειτουργεί η εγγραφή από email της Microsoft (hotmail και windows live). Σας παρακαλούμε δώστε κάποιο άλλο email.

Ακολουθήστε μας

 
Δωρεάν φιλοξενία & κατασκευή : Κατασκευή SEO Ιστοσελίδων www.e-ania.gr | Creative Commons Creative Commons 2011 - 2019 Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός
Όλο το περιεχόμενο είναι ελεύθερο προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί η διάθεση αυτού και του παράγωγου έργου να συνεχίσει να διατίθεται εξίσου ελεύθερα

Αναζήτηση

κανείς δεν είναι ξένος στο ΕΜΠΡΟΣ