Εκδηλώσεις του ΕΜΠΡΟΣ

Παραστάσεις - Προβολές - Ομιλίες - Συναντήσεις Ομάδων

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 573

Παρ, 14 Απριλίου, 19:00 – 21:00 Συναντήσεις πρωτοβουλία για "Το Σπίτι των Γυναικών"

 Τη Μεγάλη Παρασκευή, 14 Απριλίου, 18:30 – 21:00, θα γίνει, κανονικά, η Συνέλευσή μας, στο Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός.
Μπορείς να έρθεις κι εσύ.
Θέματα προς συζήτηση: Απολογισμός της επίσκεψής μας, 6/4/2017, στο Αστυνομικό Κέντρο Κράτησης Αλλοδαπών, στην Πέτρου Ράλλη, των ενεργειών, που έχουν γίνει, έκτοτε, και όσων πρόκειται να ακολουθήσουν, για τη ψυχολογική, τη νομική και την υλική υποστήριξη των κρατουμένων γυναικών, προσφύγων πολέμου/μεταναστριών, καθώς και για την απελεύθερωση κάποιων.
Θα συζητηθεί η δυνατότητα και το πλαίσιο διοργάνωσης εκδήλωσης υποδοχής πρώην κρατουμένων γυναίκών, με τη δική τους ενεργή συμμετοχή, μιας εκδήλωσης συνεκπαίδευσης και διαπολιτισμικής ευαισθητοποίησης.
Ευχαριστούμε όλα τα άτομα, συντροφικά και φιλικά προσκείμενα, που στήριξαν και στηρίζουν αυτή την κινηματική δράση αλληλεγγύης, ελπίζουμε να συνεχίσουν και να κινητοποιήσουν κι άλλους να κάνουν το ίδιο.
Η Αλληλεγγύη είναι το μόνο μας όπλο.
Καλό Πάσχα!
Τροποποίηση : Πέμπτη, 13 Απριλίου 2017 10:51
Αξιολόγησε αυτό το άρθρο
(0 Αξιολογήσεις)

Ετικέτες

Παρ, 14 Απριλίου, 19:00 – 21:00 Συναντήσεις πρωτοβουλία για

Σχετικά με το ΕΜΠΡΟΣ

Το Εμπρός είναι καλλιτεχνική, κοινωνική και πολιτική κατάληψη και προσπαθεί να λειτουργεί οριζόντια. Κάθε Κυριακή μετά τις 20:00 γίνεται η Ανοιχτή του Συνέλευση όπου συζητιούνται θέματα αυτοργάνωσης και αυτοδιαχείρησης του χώρου, προγραμματισμού, θεματικών, γίνονται ενημερώσεις και λαμβάνονται από κοινού αποφάσεις. Είμαστε αντίθετες/οι σε κάθε μορφή ιεραρχίας, διακρίσεων και κάθετων συντονισμών με αναθέσεις. Με αυτοδιάθεση και αυτοδέσμευση όλων των παρόντων στην Ανοιχτή Συνέλευση για ενεργή συμμετοχή στη λειτουργία του, με αμοιβαίο σεβασμό και νιάξιμο, αυτό είναι δυνατό....περισσότερα
 

Διεύθυνση & Επικοινωνία

Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός

Ρήγα Παλαμήδη 2, Ψυρρή, Αθήνα

email : embrostheater0@gmail.com

Δεν λειτουργεί η εγγραφή από email της Microsoft (hotmail και windows live). Σας παρακαλούμε δώστε κάποιο άλλο email.

Ακολουθήστε μας

 
Creative Commons Creative Commons 2011 - 2017 Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός
Όλο το περιεχόμενο είναι ελεύθερο προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί η διάθεση αυτού και του παράγωγου έργου να συνεχίσει να διατίθεται εξίσου ελεύθερα

Αναζήτηση

κανείς δεν είναι ξένος στο ΕΜΠΡΟΣ