Εκδηλώσεις του ΕΜΠΡΟΣ

Παραστάσεις - Προβολές - Ομιλίες - Συναντήσεις Ομάδων

Παρ, 15 Ιουλίου, 23:00 Πάρτυ Οικονομικής Ενίσχυσης του Grace

 

Untitled (no.1/1) 15.7.2016


Την Παρασκευή 15 Ιουλίου η ομάδα του Grace σε συνεργασία με το Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θεάτρο Εμπρός σας προσκαλεί στο UntitledSoundsonBodies.

ToprojectGraceείναι μια ανεξάρτητη καλλιτεχνική δράση που λειτουργεί στην Αθήνα από τον Ιούνιο του 2016, ως ArtStudio & ArtResidency. Βασικός της σκοπός είναι η υποστήριξη και η προώθηση νέων σύγχρονων καλλιτεχνών παρέχωντας μια πλατφόρμα όπου δημιουργοί από διαφορετικά περιβάλλοντα, Έλληνες και ξένοι συνδιαλέγουν και συμπράτουν.

Το πάρτυ Untitled πέρα από δράση οικονομικής ενίσχυσης, αποτελεί ένα σχόλιο της ομάδας στα δεδομένα της σύγχρονης τέχνης, στην αδυναμία εξήγησης μιας καλλιτεχνικής κατεύθυνσης που χρησιμοποιεί την αφαίρεση και συχνά την ασάφεια με στεγνό σκοπό το κέρδος.

Μέσα: Ήχος, Βίντεο, Σώματα

 
Τροποποίηση : Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2016 18:11
Αξιολόγησε αυτό το άρθρο
(0 Αξιολογήσεις)

Σχετικά με το ΕΜΠΡΟΣ

Το Εμπρός είναι καλλιτεχνική, κοινωνική και πολιτική κατάληψη και προσπαθεί να λειτουργεί οριζόντια. Κάθε Κυριακή μετά τις 20:00 γίνεται η Ανοιχτή του Συνέλευση όπου συζητιούνται θέματα αυτοργάνωσης και αυτοδιαχείρησης του χώρου, προγραμματισμού, θεματικών, γίνονται ενημερώσεις και λαμβάνονται από κοινού αποφάσεις. Είμαστε αντίθετες/οι σε κάθε μορφή ιεραρχίας, διακρίσεων και κάθετων συντονισμών με αναθέσεις. Με αυτοδιάθεση και αυτοδέσμευση όλων των παρόντων στην Ανοιχτή Συνέλευση για ενεργή συμμετοχή στη λειτουργία του, με αμοιβαίο σεβασμό και νιάξιμο, αυτό είναι δυνατό....περισσότερα
 

Διεύθυνση & Επικοινωνία

Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός

Ρήγα Παλαμήδη 2, Ψυρρή, Αθήνα

email : embrostheater0@gmail.com

Δεν λειτουργεί η εγγραφή από email της Microsoft (hotmail και windows live). Σας παρακαλούμε δώστε κάποιο άλλο email.

Ακολουθήστε μας

 
Creative Commons Creative Commons 2011 - 2017 Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός
Όλο το περιεχόμενο είναι ελεύθερο προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί η διάθεση αυτού και του παράγωγου έργου να συνεχίσει να διατίθεται εξίσου ελεύθερα

Αναζήτηση

κανείς δεν είναι ξένος στο ΕΜΠΡΟΣ