Εκδηλώσεις του ΕΜΠΡΟΣ

Παραστάσεις - Προβολές - Ομιλίες - Συναντήσεις Ομάδων

Παρ, 25/03, 23:00 Πάρτυ οικονομικής ενίσχυσης του Πανελλήνιου Συλλόγου Ερασιτεχνικού Φοιτητικού Θεάτρου.

 
Η ένωση ( όπως την αποκαλούμε) απαρτίζεται απο ερασιτεχνικές φοιτητικές θεατρικές ομάδες από όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Χανιά, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Βόλος, Λάρισα, Ιωάννινα, Σύρος, Μυτιλήνη, Αγρίνιο, Πειραιάς κ.α.)
Κύριος σκοπός της ένωσης είναι η ουσιαστική επικοινωνία μεταξύ των μελών της, η ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών, η έμπρακτη αλληλλουποστήριξή τους αλλά και η εξωτερίκευση των δράσεών τους.
Βασική δράση της ένωσης είναι το φεστιβάλ, το οποίο διοργανώνεται κάθε χρόνο σε άλλη πόλη. Φέτος, το 13ο φεστιβάλ της ένωσης, διοργανώνεται στην Πάτρα 13-22 Μαΐου.
Οι οικονομικοί πόροι της ένωσης προέρχονται από τα ίδια τα μέλη της αλλά και από διάφορες δράσεις οικονομικής ενίσχυσης.
 
Για αυτό και κάνουμε αυτό το πάρτυ στο θέατρο Εμπρός.
Ένας χώρος ο οποίος εκφράζει σε μεγάλο βαθμό τις φοιτητικές θεατρικές ομάδες και τους τρόπους λειτουργίας τους (αυτοδιαχείριση, αντιιεραρχικότητα, ελεύθερη έκφραση )

Ελάτε να περάσουμε όμορφα και να ενισχύσουμε το 13ο φεστιβάλ της ένωσης.
 
Τροποποίηση : Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016 07:21
Αξιολόγησε αυτό το άρθρο
(0 Αξιολογήσεις)

Σχετικά με το ΕΜΠΡΟΣ

Το Εμπρός είναι καλλιτεχνική, κοινωνική και πολιτική κατάληψη και προσπαθεί να λειτουργεί οριζόντια. Κάθε Κυριακή μετά τις 20:00 γίνεται η Ανοιχτή του Συνέλευση όπου συζητιούνται θέματα αυτοργάνωσης και αυτοδιαχείρησης του χώρου, προγραμματισμού, θεματικών, γίνονται ενημερώσεις και λαμβάνονται από κοινού αποφάσεις. Είμαστε αντίθετες/οι σε κάθε μορφή ιεραρχίας, διακρίσεων και κάθετων συντονισμών με αναθέσεις. Με αυτοδιάθεση και αυτοδέσμευση όλων των παρόντων στην Ανοιχτή Συνέλευση για ενεργή συμμετοχή στη λειτουργία του, με αμοιβαίο σεβασμό και νιάξιμο, αυτό είναι δυνατό....περισσότερα
 

Διεύθυνση & Επικοινωνία

Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός

Ρήγα Παλαμήδη 2, Ψυρρή, Αθήνα

email : embrostheater0@gmail.com

Δεν λειτουργεί η εγγραφή από email της Microsoft (hotmail και windows live). Σας παρακαλούμε δώστε κάποιο άλλο email.

Ακολουθήστε μας

 
Δωρεάν φιλοξενία & κατασκευή : Κατασκευή SEO Ιστοσελίδων www.e-ania.gr | Creative Commons Creative Commons 2011 - 2020 Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός
Όλο το περιεχόμενο είναι ελεύθερο προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί η διάθεση αυτού και του παράγωγου έργου να συνεχίσει να διατίθεται εξίσου ελεύθερα

Αναζήτηση

κανείς δεν είναι ξένος στο ΕΜΠΡΟΣ