Εκδηλώσεις του ΕΜΠΡΟΣ

Παραστάσεις - Προβολές - Ομιλίες - Συναντήσεις Ομάδων

Παρ, 5 Μαΐου, 22:00 Συναυλία "New Zero God, Rumors & Nochnoy Dozor"

 

Την Παρασκευή 5 Μαίου, rock συναυλία στο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο ΕΜΠΡΟΣ (Ρήγα Παλαμήδη 2, Ψυρρή) με τα συγκροτήματα New Zero God, Rumors και Nochnoy Dozor.

Εισοδος Ελεύθερη

 +++

Οι New Zero God δημιουργήθηκαν το 2006 στην Αθήνα με μοναδικό σκοπό να σπείρουν τον σκοτεινό rock’n’roll ήχο τους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Από το πρώτο τους κιόλας άλμπουμ, “Fun Is A Four Letter Word” έδειξαν τις προθέσεις τους, μιξάροντας punk rock, post punk και Gothic και κατακτώντας μια θέση στην πρώτη δεκάδα των Goth Charts του Αγγλικού Terrorizer τον Ιούνιο και τον Ιούλιο του 2011.

Ακολούθησε η κυκλοφορία του mini album “Club Bizarre” από την Αγγλική εταιρία Secret Sin Records ενώ με την ιδια εταιρία έβγαλαν και το άλμπουμ “MMXIII” στις αρχές του του 2013.

Το 2016 οι New Zero God επέστρεψαν με το νέο τους ολοκληρωμένο άλμπουμ “Short Tales & Tall Shadows” το οποίο, περιοδικά και μουσικές εκπομπές αρκετών χωρών κατέταξαν σε λίστες με τα καλύτερα της χρονιάς.

Εχουν κυκλοφορήσει ακόμα, τα δύο 7” singles “Destination Unknown / Forever Today”  (Surgut Resort Records – 2013) και “Redemption / Madhouse Magical” (New Savage Records UK – 2016) Στο δεύτερο, μοιράζονται από μια πλευρά με τους Σκωτσέζους Savage Cut. Ακόμα, το ζωντανά ηχογραφημένο σε συναυλία τους στην Ιταλία μίνι άλμπουμ, “Zona Pericolosa” διατίθεται δωρεάν απο την σελίδα του συγκροτήματος στο Bandcamp.

Οι New Zero God έχουν κυκλοφορήσει δύο digital singles για την οικονομική ενίσχυση του Αγγλικού ιδρύματος S.O.P.H.I.E. σχετικά με εγκλήματα μίσους και του Αμερικάνικου ιδρύματος HAWC που έχει σκοπό να ενισχύσει κακοποιημένες γυναίκες και παιδιά.

Το συγκρότημα έστησε το 2014 φεστιβάλ Ελληνικών συγκροτημάτων με σκοπό την αγορά φαρμάκων για την ενίσχυση του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου του Ελληνικού.

Η σύνθεση με την οποία θα εμφανιστεί η μπάντα, είναι:

 

Mike Πούγουνας – φωνητικά

Ακης Νικολαϊδης – κιθάρα

Γιάννης Ψιμόπουλος – τύμπανα

Μιχάλης Σεμερτζόγλου – μπάσσο

 

OFFICIAL WEB http://www.newzerogod.com/

BANDCAMP: https://newzerogod.bandcamp.com/music

FACEBOOK: https://www.facebook.com/NewZeroGod

YOUTUBE: https://www.youtube.com/user/newzerogodgr

 

++

Οι Rumors ιδρύθηκαν το 2009 και πλέον αποτελούνται από πέντε μέλη. Κινούνται στον χώρο του Alternative Post Rock , δημιουργώντας ξεχωριστές μουσικές εικόνες ως αποτέλεσμα των πολυποίκιλων επιρροών των μελών της με ιδιαίτερο ενδιαφέρων στην επιλογή  τους να μελοποιήσουν ποίηση από τον προηγούμενο αιώνα.

Μετά τη διάλυση τους ,τρία χρόνια πριν, επέστρεψαν δυναμικά στους συναυλιακούς χώρους Αθήνας και επαρχίας ενώ ταυτόχρονα κυκλοφορούν το καινούργιου τους EP με τίτλο “Time of the Cherries” που θα μπορείτε να το βρείτε για πρώτη φορά στο θέατρο Εμπρός, αφού η 5η Μαΐου θα είναι και η μέρα της επίσημης κυκλοφορίας του EP.

https://www.facebook.com/Rumorsband/

++

Οι Nochnoy Dozor ιδρύθηκαν το Δεκέμβριο 2015.

Το πενταμελές συγκρότημα απο την Αθήνα  αποτελεί συνδυασμό πολλών μουσικών επιρροών και διαδρομών, καθώς ο ήχος τους οδηγεί απο ambient ατμοσφαιρικά μονοπάτια σε πιο ροκ μουσικές φόρμες.

Παρόλο που τα μέλη προέρχονται και από άλλα ενεργά μουσικά σχήματα (Universe217, Mapplerun, Blame Canada, One Man Drop) η ιδέα του project των Nochnoy Dozor αποτελεί μια ξεχωριστή και αφοσιωμένη σύνθεση.

Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στη δημιουργική διαδικασία εγγραφής του πρώτου υλικού και πραγματοποιούν συναυλίες στην Αθήνα.

https://m.facebook.com/nochnoydozorband/

 

 https://www.facebook.com/events/1751258565204526/

 

Τροποποίηση : Τρίτη, 04 Απριλίου 2017 17:57
Αξιολόγησε αυτό το άρθρο
(0 Αξιολογήσεις)

Σχετικά με το ΕΜΠΡΟΣ

Το Εμπρός είναι καλλιτεχνική, κοινωνική και πολιτική κατάληψη και προσπαθεί να λειτουργεί οριζόντια. Κάθε Κυριακή μετά τις 20:00 γίνεται η Ανοιχτή του Συνέλευση όπου συζητιούνται θέματα αυτοργάνωσης και αυτοδιαχείρησης του χώρου, προγραμματισμού, θεματικών, γίνονται ενημερώσεις και λαμβάνονται από κοινού αποφάσεις. Είμαστε αντίθετες/οι σε κάθε μορφή ιεραρχίας, διακρίσεων και κάθετων συντονισμών με αναθέσεις. Με αυτοδιάθεση και αυτοδέσμευση όλων των παρόντων στην Ανοιχτή Συνέλευση για ενεργή συμμετοχή στη λειτουργία του, με αμοιβαίο σεβασμό και νιάξιμο, αυτό είναι δυνατό....περισσότερα
 

Διεύθυνση & Επικοινωνία

Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός

Ρήγα Παλαμήδη 2, Ψυρρή, Αθήνα

email : embrostheater0@gmail.com

Δεν λειτουργεί η εγγραφή από email της Microsoft (hotmail και windows live). Σας παρακαλούμε δώστε κάποιο άλλο email.

Ακολουθήστε μας

 
Δωρεάν φιλοξενία & κατασκευή : Κατασκευή SEO Ιστοσελίδων www.e-ania.gr | Creative Commons Creative Commons 2011 - 2020 Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός
Όλο το περιεχόμενο είναι ελεύθερο προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί η διάθεση αυτού και του παράγωγου έργου να συνεχίσει να διατίθεται εξίσου ελεύθερα

Αναζήτηση

κανείς δεν είναι ξένος στο ΕΜΠΡΟΣ