Εκδηλώσεις του ΕΜΠΡΟΣ

Παραστάσεις - Προβολές - Ομιλίες - Συναντήσεις Ομάδων

Παρασκευή:07/07 21;00 "Εμπλοκή/Jam" πειραματική περφόρμανς

Η πειραματική περφόρμανς με τίτλο 'εμπλοκή', στοχεύει στο να ασκήσει κριτική ή καλύτερα στο να υπονομεύσει τον ρόλο της 'αυθεντίας',(ειδικού), πάνω σε ένα θέμα ή ένα άλλο, και με αυτό, την ιεραρχία, και να θέσει ερωτήματα σχετικά με τον ρόλο της καλλιέργιας και της κουλτούρας γενικότερα.
Οπότε αρχίζει η συνάντηση δυο ομιλητών,  με τις  'αυθεντίες' να μοιράζονται ένα θέμα πολύ της μόδας τελευταία, όπου οι κυρίαρχες λέξεις , ' ατομικότητα' και 'συλλογικότητα' στέκονται η μια απέναντι στην άλλη.
Σε κάποιο σημείο, το κοινό παρεμβαίνει και παίρνει τα πράγματα στα χέρια του, διεκδικώντας το δικαίωμα να συζητήσειι και να ορίσει εκείνο τις δύο έννοιες  και όχι να ακούει απλά παθητικά την άποψη των ομιλητών.
Απο εδώ και πέρα όμως, ,διάφοροι βρίσκουν την ευκαιρία να  πετάγονται και να λένε ότι  νάναι, με αποτέλεσμα η κατάσταση να αποδιοργανωθεί και να οδηγήσει σε μια σειρά εγκλήσεων και αντεγκλήσεων φτιάχνοντας έτσι μια ξεκάθαρη εικόνα εξομείωσης με τις ανέκφραστες δυνάμεις που ζυμώνονται και υποθάλπουν μεσα σε μια κοινωνία και επιτρέποντας σαυτό που δεν έχει ειπωθεί να εκφραστεί.
Η κατάσταση που καταλήγει απαράδεκτη (κατα τα ειωθότα , αλλά με άλλους όρους πολύ γόνιμη), και φτάνει σε ενα σημείο εκρηκτικής επικινδυνότητας, φέρνει στην επιφάνεια αυτό που αλλιώς θα παρέμενε καλυμμένο και κρυφό κάτω απο ένα καθώς πρέπει συμπεριφερόμενο και εκπαιδευμένο, 'καλλιεργημένο'  κοινό.
Σας καλώ  λοιπόν να συμμετάσχετε σαν άτομα και σαν μέλη συλλογικοτήτων με συνείδηση πολιτική των δυο αυτών εννοιών,  ώστε να επηρεάσετε και να στρέψετε το αποτέλεσμα, την έκβαση του συμβάντος,  προς τα εκεί που φαντάζεστε,  επιθυμείτε ή και πιστεύετε ότι θάπρεπε.
 
*εαν κάποιος θέλει να βοηθήσει συμμετέχοντας σαν περφόρμερ ας επικοινωνήσει μαζί μου στο 6947789779, Αθηνά

 
Τροποποίηση : Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2017 08:22
Αξιολόγησε αυτό το άρθρο
(0 Αξιολογήσεις)

Σχετικά με το ΕΜΠΡΟΣ

Το Εμπρός είναι καλλιτεχνική, κοινωνική και πολιτική κατάληψη και προσπαθεί να λειτουργεί οριζόντια. Κάθε Κυριακή μετά τις 20:00 γίνεται η Ανοιχτή του Συνέλευση όπου συζητιούνται θέματα αυτοργάνωσης και αυτοδιαχείρησης του χώρου, προγραμματισμού, θεματικών, γίνονται ενημερώσεις και λαμβάνονται από κοινού αποφάσεις. Είμαστε αντίθετες/οι σε κάθε μορφή ιεραρχίας, διακρίσεων και κάθετων συντονισμών με αναθέσεις. Με αυτοδιάθεση και αυτοδέσμευση όλων των παρόντων στην Ανοιχτή Συνέλευση για ενεργή συμμετοχή στη λειτουργία του, με αμοιβαίο σεβασμό και νιάξιμο, αυτό είναι δυνατό....περισσότερα
 

Διεύθυνση & Επικοινωνία

Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός

Ρήγα Παλαμήδη 2, Ψυρρή, Αθήνα

email : embrostheater0@gmail.com

Δεν λειτουργεί η εγγραφή από email της Microsoft (hotmail και windows live). Σας παρακαλούμε δώστε κάποιο άλλο email.

Ακολουθήστε μας

 
Δωρεάν φιλοξενία & κατασκευή : Κατασκευή SEO Ιστοσελίδων www.e-ania.gr | Creative Commons Creative Commons 2011 - 2020 Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός
Όλο το περιεχόμενο είναι ελεύθερο προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί η διάθεση αυτού και του παράγωγου έργου να συνεχίσει να διατίθεται εξίσου ελεύθερα

Αναζήτηση

κανείς δεν είναι ξένος στο ΕΜΠΡΟΣ