Αλλαγή μέρας Συνέλευσης

ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 3/4/2023

και κάθε Δευτέρα στις 20:00 η ανοικτή συνέλευση του

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ

embros logo png black

Προτάσεις για εκδηλώσεις κάθε Δευτέρα μετά τις 20:00 ή ηλεκτρονικά εδώ

Εκδηλώσεις του ΕΜΠΡΟΣ

Παραστάσεις - Προβολές - Ομιλίες - Συναντήσεις Ομάδων

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 573

Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου στις 8 μ.μ. - 5 π.μ. Hip Hop Live Οικονομικής Ενίσχυσης

 
 
Στις 31/1/2017 καλούμαι να παραστώ ενώπιον του τριμελούς ναυτοδικείου Πειραιά , διωκόμενος για την χρόνια ανυποταξία μου. 
Κλήθηκα πρώτη φορά να καταταγώ στις 11/3/2014 , η επιλογή μου ήταν Ολική Άρνηση στράτευσης και ανακηρύχθηκα Ανυπότακτος. Από τότε ξεκινάει ο στρατός το ‘’κυνήγι’’. Καλούμαι ακόμα τρεις φορές στις 29/1/2015, 14/5/2015 και 9/7/2015. Και τις τρεις, η επιλογή μου ήταν Ολική Άρνηση στράτευσης. Ο Ελληνικός στρατός, απαντά με μια επίδειξη εξουσίας, μια πράξη εκδίκησης: στις 3/4/2015 σε συνεργασία με το υπουργείο οικονομικών μου ασκεί ποινική δίωξη, διεκδικώντας απο μένα 6.000 € για την ανυποταξία μου!
Αποδέχομαι την κατηγορία και τον τιμητικό χαρακτηρισμό του ανυπότακτου. 
Αρνούμαι την υποταγή και την συμμετοχή στον στρατιωτικό μηχανισμό κράτους και κεφαλαίου ,ο οποίος θα έστρεφε τα όπλα ενάντια στους καταπιεσμένους και στον εξεγερμένο επαναστατημένο λαό. Σε μια εποχή που το κεφάλαιο χτυπάει ανελέητα την εργατική τάξη, είτε με την χρήση μνημονίων και εξαντλητικών μέτρων, είτε με την χρήση της ίδιας στρατιωτικής μηχανής μέσω του ΝΑΤΟ (π.χ. Συρία, Ιράκ, Λιβύη).
Ο Ελληνικός στρατός ως αναπόσπαστο κομμάτι του ΝΑΤΟ από τις αρχές τις δεκαετίας του ΄50 είναι βασικό πιόνι της επίθεσης του καπιταλισμού είτε στο εσωτερικό με εξορίες και δολοφονίες αγωνιστών, με πραξικοπήματα, και στρατιωτικές βάσεις ,είτε στο εξωτερικό με συμμετοχή σε πολέμους.
Τέλος αποδέχομαι φυσικά τη χρήση βίας και όπλων αλλά ως αναρχικός αρνούμαι τη συμμετοχή μου στον στρατό του κεφαλαίου, ένα στρατό που προάγει τον εθνικισμό, την ιεραρχική δομή και την απόλυτη υποταγή. 
Γιατί έχω διαλέξει πλευρά, την πλευρά που βρίσκεται ο λαός, την πλευρά των ανθρώπων που δεν έχουν να φάνε, δεν έχουν ρεύμα, των νεκρών εργατών από ‘’ατυχήματα’’.
Έχω διαλέξει στρατό και δεν είναι ο δικός σας!
 
Πολιτική δήλωση 
Ολικού Αρνητή στράτευσης Λ.Β.
 
Line up :

Ατόφιος
Bredda Ahmed 
N-arrow ( Intifada )
'Αψινθος
Te Pavarurit 
Viral 
Mentira Witch project 
Brak ( Χνάρια )
Lyrical Punishment
Νεκροί Από Κούνια
Azoras
Derogation
Sharp Sun
 
Dj set : Bredda Ahmed / Blind Spot (Catacombs)

Funky ladies Showcase 
Poppin Butterfly & Bdeath Penalty
 
 
 
 
Τροποποίηση : Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2016 08:44
Αξιολόγησε αυτό το άρθρο
(0 Αξιολογήσεις)

Ετικέτες

Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου στις 8 μ.μ. - 5 π.μ. Hip Hop Live Οικονομικής Ενίσχυσης | Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός

Σχετικά με το ΕΜΠΡΟΣ

Το Εμπρός είναι καλλιτεχνική, κοινωνική και πολιτική κατάληψη και προσπαθεί να λειτουργεί οριζόντια. Κάθε Δευτέρα μετά τις 20:00 γίνεται η Ανοιχτή του Συνέλευση όπου συζητιούνται θέματα αυτοργάνωσης και αυτοδιαχείρησης του χώρου, προγραμματισμού, θεματικών, γίνονται ενημερώσεις και λαμβάνονται από κοινού αποφάσεις. Είμαστε αντίθετες/οι σε κάθε μορφή ιεραρχίας, διακρίσεων και κάθετων συντονισμών με αναθέσεις. Με αυτοδιάθεση και αυτοδέσμευση όλων των παρόντων στην Ανοιχτή Συνέλευση για ενεργή συμμετοχή στη λειτουργία του, με αμοιβαίο σεβασμό και νιάξιμο, αυτό είναι δυνατό....περισσότερα
 

Διεύθυνση & Επικοινωνία

Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός

Ρήγα Παλαμήδη 2, Ψυρρή, Αθήνα

email : embrostheater0@gmail.com

Δεν λειτουργεί η εγγραφή από email της Microsoft (hotmail και windows live). Σας παρακαλούμε δώστε κάποιο άλλο email.

Ακολουθήστε μας

 
Creative Commons Creative Commons 2011 - 2017 Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός
Όλο το περιεχόμενο είναι ελεύθερο προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί η διάθεση αυτού και του παράγωγου έργου να συνεχίσει να διατίθεται εξίσου ελεύθερα

Αναζήτηση

κανείς δεν είναι ξένος στο ΕΜΠΡΟΣ