Οι Tiffany, είναι από Αθήνα, αλλά φτιάχτηκαν στην Κρήτη και τώρα μένουν Αθήνα (δεν ξέρουν τι τους γίνεται). Ίσα που προλαβαίνετε να τους δείτε πριν βρει ο πρώτος τους δίσκος - έτσι για να λέτε μετά οτι τους ξέρατε πριν γίνουν διάσημοι.
Οι Μπριτζολιτσες απο τη γραφική Κυψέλη έχουν δει τη φήμη τους να εξαπλώνται σαν μυκητίαση σε όλη την Αθήνα. Νομίζουν οτι παίζουν συνθοπάνκ επειδή έχουνε σύνθι, αλλά στην πραγματικότητα παίζουνε πανκ με σύνθι.
Οι Damage Done είναι από Αθήνα και ετοιμάζονται για άλλο ενα live (μολις 2o) μετά από 2,5 χρόνια κρυφών προβών ελέω καραντίνας. Λένε οτι παίζουν dirty & heavy r’n’roll αλλά συντονίζονται καλύτερα στους ήχους των Motorhead, Hellacopters και Βασίλη Τερλέγκα.
Το Εμπρός είναι καλλιτεχνική, κοινωνική και πολιτική κατάληψη και προσπαθεί να λειτουργεί οριζόντια. Κάθε Δευτέρα μετά τις 20:00 γίνεται η Ανοιχτή του Συνέλευση όπου συζητιούνται θέματα αυτοργάνωσης και αυτοδιαχείρησης του χώρου, προγραμματισμού, θεματικών, γίνονται ενημερώσεις και λαμβάνονται από κοινού αποφάσεις. Είμαστε αντίθετες/οι σε κάθε μορφή ιεραρχίας, διακρίσεων και κάθετων συντονισμών με αναθέσεις. Με αυτοδιάθεση και αυτοδέσμευση όλων των παρόντων στην Ανοιχτή Συνέλευση για ενεργή συμμετοχή στη λειτουργία του, με αμοιβαίο σεβασμό και νιάξιμο, αυτό είναι δυνατό....περισσότερα