Εκδηλώσεις του ΕΜΠΡΟΣ

Παραστάσεις - Προβολές - Ομιλίες - Συναντήσεις Ομάδων

Παρασκευή 26/5 ,στις 20:00, Performance '' HipHop4Hope''

Ελάτε μαζί μας ,να περάσουμε μια απίθανη νύχτα γεμάτη μουσικές , street dancers, ραπ καλλιτέχνες , και σόου που θα σας μυήσουν στην κουλτούρα του HipHop .
 
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
Είμαστε μια  ομάδα αλληλέγγυα προς τα παιδιά και τους νέους που ζουν σε δυσχερείς οικονομικές συνθήκες . Με όπλο μας την κουλτούρα του Χιπ Χοπ , προσπαθούμε για την δαιβίωση των παιδιών αυτών σε καλύτερες συνθήκες και την προσωπική τους εξέληξη . Προσπαθούμε ακόμη να διαμορφώσουμε μια νέα κοινωνική πραγματικότητα στην οποία η νεολαία θα παίζει κυρίαρχο ρόλο.
 
ABOUT THE TEAM
We are a small grassroot organization which stands in solidarity with youth from precarious living conditions. Our tool is HipHop culture to promote the wellbeing and personal development as well as to share a community of belonging to the youth. 
 
ABOUT THE PERFORMANCE
 We are planning a two hour showcase with different acts of Street Dancers from Greece, Rap performances and shows connected to HipHop culture and its message. 
 
Τροποποίηση : Τετάρτη, 24 Μαΐου 2023 23:08
Αξιολόγησε αυτό το άρθρο
(0 Αξιολογήσεις)

Ετικέτες

Παρασκευή 26/5 ,στις 20:00, Performance '' HipHop4Hope'' | Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός

Σχετικά με το ΕΜΠΡΟΣ

Το Εμπρός είναι καλλιτεχνική, κοινωνική και πολιτική κατάληψη και προσπαθεί να λειτουργεί οριζόντια. Κάθε Δευτέρα μετά τις 20:00 γίνεται η Ανοιχτή του Συνέλευση όπου συζητιούνται θέματα αυτοργάνωσης και αυτοδιαχείρησης του χώρου, προγραμματισμού, θεματικών, γίνονται ενημερώσεις και λαμβάνονται από κοινού αποφάσεις. Είμαστε αντίθετες/οι σε κάθε μορφή ιεραρχίας, διακρίσεων και κάθετων συντονισμών με αναθέσεις. Με αυτοδιάθεση και αυτοδέσμευση όλων των παρόντων στην Ανοιχτή Συνέλευση για ενεργή συμμετοχή στη λειτουργία του, με αμοιβαίο σεβασμό και νιάξιμο, αυτό είναι δυνατό....περισσότερα
 

Διεύθυνση & Επικοινωνία

Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός

Ρήγα Παλαμήδη 2, Ψυρρή, Αθήνα

email : embrostheater0@gmail.com

Δεν λειτουργεί η εγγραφή από email της Microsoft (hotmail και windows live). Σας παρακαλούμε δώστε κάποιο άλλο email.

Ακολουθήστε μας

 
Creative Commons Creative Commons 2011 - 2017 Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός
Όλο το περιεχόμενο είναι ελεύθερο προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί η διάθεση αυτού και του παράγωγου έργου να συνεχίσει να διατίθεται εξίσου ελεύθερα

Αναζήτηση

κανείς δεν είναι ξένος στο ΕΜΠΡΟΣ