Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μ. Πέμπτη, 28 Απριλίου 11 μ.μ. PARTY οικονομικής ενίσχυσης του 2ου LGBTQI+Pride Κρήτης

 
Λεπτομέρειες

Παρά τη θεσμική ομοφοβία του Δημοτικού Συμβουλίου Ρεθύμνης το Φεστιβάλ Ορατότητας και Διεκδικήσεων για Απελευθέρωση Φύλου Σώματος και Σεξουαλικότητας : LGBTQI+ Pride Κρήτης θα διεξαχθεί για δεύτερη χρονιά , αυτή τη φορά στο Ρέθυμνο 9-10 Ιούλη. Ακόμη πιο δυναμικά , διεκδικούμε το δημόσιο χώρο , παλεύουμε ενάντια σε κάθε εξουσία που ασκείται πάνω μας , σε κάθε μορφή καταπίεσης , συνδεόμαστε ακόμη πιο στενά με κάθε δίκαιο κοινωνικό αγώνα και αγωνιζόμαστε για τις ζωές και την ελευθερία μας. Για δεύτερη συνεχή χρονιά , χωρίς χορηγούς και αιγίδες , αυτοχρηματοδοτούμενα και αυτοοργανωμένα , με μόνο μας έρεισμα και πηγή δύναμης την αλληλεγύη κάνουμε το Pride που μας αξίζει και μας χωρά όλ@ς ! Και στο ρέθυμνο και σε κάθε γωνιά της Κρήτης!
 
Για να γίνει λοιπόν αυτό παραγματικότητα , σας περιμένουμε για ακόμη μια χρονιά στο Εμπρός , να χορέψουμε , να πιούμε , να σουργελιαστούμε , να γίνουμε τσούλες (όσες θέλουμε) και να περάσουμε τέλεια ΞΑΝΑ.
Ευχαριστούμε και πάλι το αυτοδιαχειριζόμενο θέατρο Εμπρός που μας στηρίζει έμπρακτα και μας παραχωρεί το χώρο του για τη μεγαλύτερη παρτάρα του 2016 ( όσ@ είχατε έρθει και στη μεγαλύτερη του 2015 ξέρετε ) . 
 
cu there bitches!
 
Facebook Event
 
https://www.facebook.com/events/1672594506325721/ 
Τροποποίηση : Τετάρτη, 27 Απριλίου 2016 06:58
Αξιολόγησε αυτό το άρθρο
(0 Αξιολογήσεις)

Ίσως σας ενδιαφέρει