Εκδηλώσεις του ΕΜΠΡΟΣ

Παραστάσεις - Προβολές - Ομιλίες - Συναντήσεις Ομάδων

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 23:00 Trash Party - Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι «Οκτάνα»

 

TRASH PARTY 

Το Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Πετρούπολης «Οκτάνα» διοργανώνει Trash Party στην αγκαλιά του Ελεύθερου Αυτοδιαχειριζόμενου Θεάτρου «Εμπρός» την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου και ώρα 23:00. 

Dj Set από τις Trash'n'Strass (marla ve & Dj Pony)

 

Το party γίνεται για λόγους οικονομικής ενίσχυσης της προγραμματισμένης μετακόμισης της Οκτάνας, ενώ μέρος των εσόδων θα διατεθεί στους δικηγόρους που παλεύουν για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής.

Υπενθυμίζουμε ότι την Πολιτική Αγωγή του Αντιφασιστικού Κινήματος έχει αναλάβει μια ομάδα δικηγόρων που εδώ και περίπου έναν χρόνο εργάζεται χωρίς αντίτιμο, αποτραβηγμένη από κάθε άλλη επαγγελματική δραστηριότητα.

 

Σας περιμένουμε να χορέψουμε την επανάστασή μας, με όπλο την Αλληλεγγύη!

Υ.Γ.: Και μπόλικη trashίλα...

 
Αξιολόγησε αυτό το άρθρο
(0 Αξιολογήσεις)

Σχετικά με το ΕΜΠΡΟΣ

Το Εμπρός είναι καλλιτεχνική, κοινωνική και πολιτική κατάληψη και προσπαθεί να λειτουργεί οριζόντια. Κάθε Κυριακή μετά τις 20:00 γίνεται η Ανοιχτή του Συνέλευση όπου συζητιούνται θέματα αυτοργάνωσης και αυτοδιαχείρησης του χώρου, προγραμματισμού, θεματικών, γίνονται ενημερώσεις και λαμβάνονται από κοινού αποφάσεις. Είμαστε αντίθετες/οι σε κάθε μορφή ιεραρχίας, διακρίσεων και κάθετων συντονισμών με αναθέσεις. Με αυτοδιάθεση και αυτοδέσμευση όλων των παρόντων στην Ανοιχτή Συνέλευση για ενεργή συμμετοχή στη λειτουργία του, με αμοιβαίο σεβασμό και νιάξιμο, αυτό είναι δυνατό....περισσότερα
 

Διεύθυνση & Επικοινωνία

Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός

Ρήγα Παλαμήδη 2, Ψυρρή, Αθήνα

email : embrostheater0@gmail.com

Δεν λειτουργεί η εγγραφή από email της Microsoft (hotmail και windows live). Σας παρακαλούμε δώστε κάποιο άλλο email.

Ακολουθήστε μας

 
Creative Commons Creative Commons 2011 - 2017 Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός
Όλο το περιεχόμενο είναι ελεύθερο προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί η διάθεση αυτού και του παράγωγου έργου να συνεχίσει να διατίθεται εξίσου ελεύθερα

Αναζήτηση

κανείς δεν είναι ξένος στο ΕΜΠΡΟΣ