Εκδηλώσεις του ΕΜΠΡΟΣ

Παραστάσεις - Προβολές - Ομιλίες - Συναντήσεις Ομάδων

Σάβ, 13 Μαΐου, 22:30 Live "the Bonnie Nettles", "Glass Rebels", "Pissed-off Kid"

 
The Bonnie Nettles, Glass Rebel,Pissed-Off Kid Live στο Θέατρο Εμπρός στις 13 Μαιου!
Είσοδος: Κουτί ελεύθερης συνεισφοράς
The Bonnie Nettles 
Οι The Bonnie Nettles είναι μια 6μελης μπάντα που συστάθηκε από τους Anestis Nine και Dennis Lounges το 2015 .
Ειναι ενεργή στις σκηνές της Αθήνας αλλά και σε άλλες πόλεις μετά την εγχώρια περιοδία τους τον Οκτώβρη του 2016. Μετά από σημαντικά Opening acts με διεθνή συγκροτήματα όπως Motorama και Sonic Jesus αλλά και την εμφάνιση τους στο φετινό Record Store Day στο 6 dogs έρχονται στη σκηνή του Θεάτρου Εμπρός για πρώτη φορά.
Τον Μάρτη του 17 ξεκίνησαν οι ηχογραφήσεις για την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τέλη του καλοκαιριού! 
Οι The Bonnie Nettles αποτελούνται τους John Patsis (Drums),Vangelis Faliera Karabelas (Percussions),Giannis Damianos (Bass), Nikos K. Vlachiotis (Guitar), Dennis Lounges (Vocals,Percussions) Anestis Nine(Guitar). Τον ήχο τους επιμελείται ο Nikolas Stavrianoudakis. 
 
Οι Glass Rebel είναι ένα Εlectrο/Νew Wave project από την Αθήνα. Η μπάντα σχηματίστηκε το καλοκαίρι του 2016 όταν κυκλοφόρησε το πρώτο της Electrο/Pop digital single “Trees’’ στο οποίο μοιράζονται τα φωνητικά με τo γυναικείο Electro ντουέτο των Marsheaux. Τον Aπρίλιο του 2017 κυκλοφορεί ψηφιακά το Synth Sci-Fi theme ’’Suntan’’ και το “Trees/Suntan” σε 7” βινύλιο από την Amour/EMI Records, με ευρωπαϊκή διανομή από την Audioglobe. Τον Μάιο του 2017, θα κυκλοφορήσει το δεύτερο double A-Side 7’’ βινύλιο το οποίο θα περιέχει δύο νέες ιδιαίτερες συνεργασίες.
Η μπάντα μόλις τελείωσε τις ηχογραφήσεις του 3ου βινυλίου, που αναμένεται το Σεπτέμβριο, ωστόσο παραμένει στο στούντιο, δουλεύοντας πάνω σε νέο υλικό.
 
Pissed-Off Kid
After a number of years living away from his country Pissed-Off Kid returns to Mad Athens to try to
make himself heard.
He might seem weird and unfriendly but he really wants to meet you.
So come closer.
Long live the Kid.
 
 
Τροποποίηση : Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017 18:13
Αξιολόγησε αυτό το άρθρο
(0 Αξιολογήσεις)

Σχετικά με το ΕΜΠΡΟΣ

Το Εμπρός είναι καλλιτεχνική, κοινωνική και πολιτική κατάληψη και προσπαθεί να λειτουργεί οριζόντια. Κάθε Κυριακή μετά τις 20:00 γίνεται η Ανοιχτή του Συνέλευση όπου συζητιούνται θέματα αυτοργάνωσης και αυτοδιαχείρησης του χώρου, προγραμματισμού, θεματικών, γίνονται ενημερώσεις και λαμβάνονται από κοινού αποφάσεις. Είμαστε αντίθετες/οι σε κάθε μορφή ιεραρχίας, διακρίσεων και κάθετων συντονισμών με αναθέσεις. Με αυτοδιάθεση και αυτοδέσμευση όλων των παρόντων στην Ανοιχτή Συνέλευση για ενεργή συμμετοχή στη λειτουργία του, με αμοιβαίο σεβασμό και νιάξιμο, αυτό είναι δυνατό....περισσότερα
 

Διεύθυνση & Επικοινωνία

Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός

Ρήγα Παλαμήδη 2, Ψυρρή, Αθήνα

email : embrostheater0@gmail.com

Δεν λειτουργεί η εγγραφή από email της Microsoft (hotmail και windows live). Σας παρακαλούμε δώστε κάποιο άλλο email.

Ακολουθήστε μας

 
Δωρεάν φιλοξενία & κατασκευή : Κατασκευή SEO Ιστοσελίδων www.e-ania.gr | Creative Commons Creative Commons 2011 - 2020 Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός
Όλο το περιεχόμενο είναι ελεύθερο προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί η διάθεση αυτού και του παράγωγου έργου να συνεχίσει να διατίθεται εξίσου ελεύθερα

Αναζήτηση

κανείς δεν είναι ξένος στο ΕΜΠΡΟΣ