Εκδηλώσεις του ΕΜΠΡΟΣ

Παραστάσεις - Προβολές - Ομιλίες - Συναντήσεις Ομάδων

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 573

Σάβ 15/2, 21:00 - Συναυλία "Chepkalo Projects"

Tο μουσικό σχήμα Chepkalo Projects παρουσιάζει με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο παραδοσιακά τραγούδια κυρίως από την περιοχή της βορειο-δυτικής Μακεδονίας αλλά και των τριγύρω περιοχών, εντός και εκτός συνόρων. Αγαπημένοι ρυθμοί και σκοποί που ως συνήθως ακούγονται από ορχήστρες χάλκινων πνευστών μόνο με την μουσική τους, παρουσιάζονται αλλιώς: με τους στίχους τους.
Είναι η πρώτη φορά που σχηματίζεται ένα τέτοιο μουσικό σχήμα στην Αθήνα το οποίο τραγουδάει σε μια γλώσσα που απαγορεύτηκε στο παρελθόν και θεωρήθηκε ανύπαρκτη.
Το Chepkalo Projects ξεκίνησε τις ζωντανές του εμφανίσεις τον Απρίλιο του 2019 σε διάφορους χώρους της Αθήνας και του εξωτερικού καθώς και σε φεστιβάλ , ενώ έχει συμμετάσχει ζωντανά σε ραδιοφωνική εκπομπή του Α΄ Προγράμματος της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.
Στην παράσταση θα υπάρχει παράλληλη φωτογραφική προβολή, με φυσικά τοπία της περιοχής επιχειρώντας να ενωθούν οι άνθρωποι, οι φωνές και η μουσική με την πολυρυθμία των στοιχείων της φύσης.
Συμμετέχουν:
Χρυσούλα Παπαδοπούλου, φωνή, κιθάρα
Κατερίνα Τζιβίλογλου, φωνή
Κώστας Τσαρούχης, ούτι
Μυρτώ Αλεβίζου, κρουστά
ενώ σε αυτό το live θα είναι μαζί μας ο Fausto Sierakowski στο σαξόφωνο και ο Πάνος Σκουτέρης στο κλαρίνο.
 
 
Τροποποίηση : Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2020 16:36
Αξιολόγησε αυτό το άρθρο
(0 Αξιολογήσεις)

Ετικέτες

Σάβ 15/2, 21:00 - Συναυλία

Σχετικά με το ΕΜΠΡΟΣ

Το Εμπρός είναι καλλιτεχνική, κοινωνική και πολιτική κατάληψη και προσπαθεί να λειτουργεί οριζόντια. Κάθε Δευτέρα μετά τις 20:00 γίνεται η Ανοιχτή του Συνέλευση όπου συζητιούνται θέματα αυτοργάνωσης και αυτοδιαχείρησης του χώρου, προγραμματισμού, θεματικών, γίνονται ενημερώσεις και λαμβάνονται από κοινού αποφάσεις. Είμαστε αντίθετες/οι σε κάθε μορφή ιεραρχίας, διακρίσεων και κάθετων συντονισμών με αναθέσεις. Με αυτοδιάθεση και αυτοδέσμευση όλων των παρόντων στην Ανοιχτή Συνέλευση για ενεργή συμμετοχή στη λειτουργία του, με αμοιβαίο σεβασμό και νιάξιμο, αυτό είναι δυνατό....περισσότερα
 

Διεύθυνση & Επικοινωνία

Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός

Ρήγα Παλαμήδη 2, Ψυρρή, Αθήνα

email : embrostheater0@gmail.com

Δεν λειτουργεί η εγγραφή από email της Microsoft (hotmail και windows live). Σας παρακαλούμε δώστε κάποιο άλλο email.

Ακολουθήστε μας

 
Creative Commons Creative Commons 2011 - 2017 Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός
Όλο το περιεχόμενο είναι ελεύθερο προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί η διάθεση αυτού και του παράγωγου έργου να συνεχίσει να διατίθεται εξίσου ελεύθερα

Αναζήτηση

κανείς δεν είναι ξένος στο ΕΜΠΡΟΣ