Εκδηλώσεις του ΕΜΠΡΟΣ

Παραστάσεις - Προβολές - Ομιλίες - Συναντήσεις Ομάδων

Σάβ, 26/03, 21:30 Cirko Cachivache + Van n' Bass Party

 
Γεια σας ειμαστε το Cirko Cachivache και βρισκόμαστε σε μια δύσκολη στιγμή. Το πραγμα έχει ως εξής:
Το Σάββατο 12 Μαρτίου είμασταν καθ'οδόν προς Γύθειο για παράσταση. Περίπου 15 χλμ πρίν τη Σπάρτη κατεβαίνοντας το βουνό, σε μία ανάποδη στροφή με ολισθηρό και βρεγμένο οδόστρωμα, το van μας εκτροχιάστηκε, προσέκρουσε στο ανάχωμα στην άκρη του δρόμου, έκανε άλμα και μισή περιστροφή στον αέρα και προσγειώθηκε στην οροφή του. Στην συνέχεια έφυγε γλιστρώντας στην άσφαλτο κάνοντας σβούρες, μεχρι που σταμάτήσε 100 μέτρα πιο κάτω, στην μέση του δρόμου, ανάμεσα στα δύο ρεύματα.
 
Τα τρία μέλη της ομάδας που επέβαιναν σε αυτό βγήκαν σώοι και αρτιμελής! Προς μεγάλη ανακούφιση όλων! Έτσι αποφασίσαμε, να πάμε στο Γύθειο και να παίξουμε την παράσταση, όπως και έγινε.
Παρόλαυτά είχαμε δύο μεγάλες υλικές απώλειες, το van και το κοντραμπάσο, τα οποία καταστράφηκαν ολοσχερώς.
Δεδομένου οτι μας είναι άκρως απαραίτητα για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε το έργο μας, ζητάμε την στήριξη και συμπαράσταση σας.
 
Το Σάββατο 26 Μαρτίου στο Ελέυθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο ΕΜΠΡΟΣ στης 21:30 παράσταση Cirko Cachivache και στη συνέχεια LIVE VAN N BASS PARTY οικονομικής ενίσχυσης, με μπάντες φίλων τους οποίους υπερευχαριστούμε για τη βοήθεια και στήριξη τους.
 
LINE UP:
CIRKO CACHIVACHE (παράσταση τσίρκο) - 21:30
ακολουθεί
LATIN BAND έκπληξη (bossa nova, bolero, latin, conga)
THE SEXY CHRISTIANS (Prockt N Roll)
LES ENFANTS DE PIGALLE (progressive swing & musette)
MUCHATRELA (Hot Jazz,Balkan,Swing,Reggae)
 
 
Τροποποίηση : Τρίτη, 22 Μαρτίου 2016 17:37
Αξιολόγησε αυτό το άρθρο
(0 Αξιολογήσεις)

Σχετικά με το ΕΜΠΡΟΣ

Το Εμπρός είναι καλλιτεχνική, κοινωνική και πολιτική κατάληψη και προσπαθεί να λειτουργεί οριζόντια. Κάθε Κυριακή μετά τις 20:00 γίνεται η Ανοιχτή του Συνέλευση όπου συζητιούνται θέματα αυτοργάνωσης και αυτοδιαχείρησης του χώρου, προγραμματισμού, θεματικών, γίνονται ενημερώσεις και λαμβάνονται από κοινού αποφάσεις. Είμαστε αντίθετες/οι σε κάθε μορφή ιεραρχίας, διακρίσεων και κάθετων συντονισμών με αναθέσεις. Με αυτοδιάθεση και αυτοδέσμευση όλων των παρόντων στην Ανοιχτή Συνέλευση για ενεργή συμμετοχή στη λειτουργία του, με αμοιβαίο σεβασμό και νιάξιμο, αυτό είναι δυνατό....περισσότερα
 

Διεύθυνση & Επικοινωνία

Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός

Ρήγα Παλαμήδη 2, Ψυρρή, Αθήνα

email : embrostheater0@gmail.com

Δεν λειτουργεί η εγγραφή από email της Microsoft (hotmail και windows live). Σας παρακαλούμε δώστε κάποιο άλλο email.

Ακολουθήστε μας

 
Creative Commons Creative Commons 2011 - 2017 Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός
Όλο το περιεχόμενο είναι ελεύθερο προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί η διάθεση αυτού και του παράγωγου έργου να συνεχίσει να διατίθεται εξίσου ελεύθερα

Αναζήτηση

κανείς δεν είναι ξένος στο ΕΜΠΡΟΣ