Εκδηλώσεις του ΕΜΠΡΟΣ

Παραστάσεις - Προβολές - Ομιλίες - Συναντήσεις Ομάδων

Σάββατο 06/02/2016 Ομάδα Δράσης κατά της Αστυνομικής Βίας - Αυθαιρεσίας & του Εκφασισμού της Κοινωνίας, στο φουαγιέ του Εμπρός στις 7.30 μμ.

 
Όπως κάθε Σάββατο, η συνάντησή μας θα γίνει στο φουαγιέ του Εμπρός στις 7.30 μμ.
 
Και αυτή η σνάντηση θα γίνει με τη συμμετοχή της Πρωτοβουλίας για Ένα Σπίτι των Γυναικών.Ως αναφορά στην κοινή μας συνέλευση το προηγούμενο Σάββατο, 30/1 (https://www.facebook.com/events/919817884799038/), όπου συζητήθηκαν πολύ ουσιαστικά θέματα, οδηγηθήκαμε στην απόφαση συνέχισης της αγωνιστικής συνεργασίας των δυο ομάδων, με κοινές συνελεύσεις στο Εμπρός, έως ότου το Σπίτι των Γυναικών γίνει πραγματικότητα, όπου και η Ομάδα Δράσης θα έχει χώρο.Στα πλαίσια της συνεκπαίδευσης, αυτό το Σάββατο, θα μιλήσουμε επίσης και για το ΛΟΑΔΙΚ+ κίνημα, για τις δράσεις του, τους αγώνες του, τα καλώς και τα κακώς κείμενά του, τις κατακτήσεις του και τις πολλές ακόμα διεκδικήσεις του.
 
Αλλά και για τα κομβικά σημεία που το συνδέουν με το φεμινιστικό κίνημα. Γι' αυτό θα πραγματοποιηθεί και μια ενημερωτική εισαγωγή για την σωστή χρήση ρητορικής με τους σωστούς όρους όταν αναφερόμαστε στα άτομα της κοινότητας.Καλουνται κι όσα άτομα από το ΛΟΑΔΙΚ+ κίνημα θα ενδιαφέρονταν να συμμετάσχουν και να συνδράμουν μέσα από κοινούς αγώνες σε αυτή την πορεία συνεκπαίδευσης και συνεξέλιξης των κινηματων.Σας περιμένουμε.
 
Τροποποίηση : Κυριακή, 07 Φεβρουαρίου 2016 09:39
Αξιολόγησε αυτό το άρθρο
(0 Αξιολογήσεις)

Σχετικά με το ΕΜΠΡΟΣ

Το Εμπρός είναι καλλιτεχνική, κοινωνική και πολιτική κατάληψη και προσπαθεί να λειτουργεί οριζόντια. Κάθε Κυριακή μετά τις 20:00 γίνεται η Ανοιχτή του Συνέλευση όπου συζητιούνται θέματα αυτοργάνωσης και αυτοδιαχείρησης του χώρου, προγραμματισμού, θεματικών, γίνονται ενημερώσεις και λαμβάνονται από κοινού αποφάσεις. Είμαστε αντίθετες/οι σε κάθε μορφή ιεραρχίας, διακρίσεων και κάθετων συντονισμών με αναθέσεις. Με αυτοδιάθεση και αυτοδέσμευση όλων των παρόντων στην Ανοιχτή Συνέλευση για ενεργή συμμετοχή στη λειτουργία του, με αμοιβαίο σεβασμό και νιάξιμο, αυτό είναι δυνατό....περισσότερα
 

Διεύθυνση & Επικοινωνία

Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός

Ρήγα Παλαμήδη 2, Ψυρρή, Αθήνα

email : embrostheater0@gmail.com

Δεν λειτουργεί η εγγραφή από email της Microsoft (hotmail και windows live). Σας παρακαλούμε δώστε κάποιο άλλο email.

Ακολουθήστε μας

 
Creative Commons Creative Commons 2011 - 2017 Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός
Όλο το περιεχόμενο είναι ελεύθερο προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί η διάθεση αυτού και του παράγωγου έργου να συνεχίσει να διατίθεται εξίσου ελεύθερα

Αναζήτηση

κανείς δεν είναι ξένος στο ΕΜΠΡΟΣ