Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015, αντί της καθιερωμένης συνέλευσης της Ομάδα Δράσης κατά της Αστυνομικής Βίας - Αυθαιρεσίας & του Εκφασισμού της Κοινωνίας, αποφασίσαμε, εκτάκτως, να συμμετάσχουμε στη διήμερη εκδήλωση της Εφημερίδας Άπατρις

Το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015, αντί της καθιερωμένης συνέλευσης της Ομάδα Δράσης κατά της Αστυνομικής Βίας - Αυθαιρεσίας & του Εκφασισμού της Κοινωνίας, αποφασίσαμε, εκτάκτως, να συμμετάσχουμε στη σημαντική διήμερη εκδήλωση της Εφημερίδας Άπατρις, για το Προσφυγικό, που γίνεται στο Εμπρός (28 & 29/11), και αρχίζει το Σάββατο στις 4.00Μ.Μ.

Στο κείμενο περιγραφής λειτουργίας της Ομάδας Δράσης, που μπορείς να διαβάσεις στη σελίδα της:
:https://www.facebook.com/groups/769694969746817/945182732198039/?notif_t=like]], αναφέρεται και δεν είναι η πρώτη φορά που η συνέλευση μεταφέρεται αλλού, για να συμπαρασταθεί, να αφουγκραστεί, να μάθει και να σταθεί αλληλέγγυα σον αγώνα ενάντια στη βία/αυθαιρεσία της αστυνομίας και τον εκφασισμό της κοινωνίας: "(...) Βασικός στόχος της ομάδας, μέσα από τις συζητήσεις, που κάνει, και την επεξεργασία των εμπειριών και των προτάσεων, που φέρνουν οι φίλες και οι φίλοι της, είναι η συνεκπαίδευση και η αφύπνιση συμμετοχικής συνείδησης και συνεξέλιξης. Επίσης, η έρευνα του φαινομένου του εκφασισμού, στις ποικίλες του μορφές, μέσα από το μοίρασμα σχετικών εμπειριών, επιτόπιες επισκέψεις στο χώρο που συμβαίνει ή από κείμενα, συνεντεύξεις, εισηγήσεις, παρουσιάσεις, εργαστήρια, εκθέσεις, παραστάσεις, performance, προβολές βίντεο, films, κ.ά (...)"
 
Έχουμε σε προηγούμενες συνελεύσεις, αποφασίσει να πάμε και να στηρίξουμε, όσο μπορεί ο καθένας και η καθεμιά, την αυτο-οργανωμένη κατάληψη για πρόσφυγες και μετανάστες στη Νοταρά, στα Εξάρχεια. Το Σάββατο πρόσφυγες και συναγωνίστριες/ες από την κατάληψη της Νοταρά ξεκινούν το 2ήμερο. Δεν είναι δυνατόν να απουσιάζουμε, συζητώντας στο φουαγιέ οτιδήποτε άλλο.... Πιο κάτω, δείτε την αφίσα με το Πρόγραμμα του διήμερου . Δε χρειάζεται να προσθέσουμε τίποτε άλλο. Σας παρακαλούμε να προωθήσετε το περιεχόμενο της εκδήλωσης και το κάλεσμα παντού.
 
Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη.
 
Σας περιμένουμε!Ομάδα Δράσης κατά της Αστυνομικής Βίας - Αυθαιρεσίας & του Εκφασισμού της Κοινωνίας
 
 
Τροποποίηση : Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2016 08:39
Αξιολόγησε αυτό το άρθρο
(0 Αξιολογήσεις)

Ίσως σας ενδιαφέρει