Εκδηλώσεις του ΕΜΠΡΟΣ

Παραστάσεις - Προβολές - Ομιλίες - Συναντήσεις Ομάδων

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 573

Σάββατο 4/6/2022, 23:00 - Πάρτι οικονομικής ενίσχυσης για την Πρωτοβουλία "Στη φυλακή οι δολοφόνοι της Zackie Oh"

Η τελική απόφαση της δίκης των δολοφόνων του Ζακ Κωστόπουλου - καταδίκη των 2 "επιχειρηματιών" για θανατηφόρα σωματική βλάβη και αθώωση των 4 αστυνομικών - απέδειξε για άλλη μια φορά πόσο σεξιστικό, ομοφοβικό και τρανσφοβικό είναι το σύστημα στο οποίο ζούμε καθημερινά.
Όμως, ο αγώνας μας δεν τελειώνει εδώ. Επόμενος σταθμός είναι το Pride, όπου θέλουμε να διαδηλώσουμε με την εργατική τάξη μπροστά, με τα σωματεία και τις ομοσπονδίες να διεκδικούν τη δικαίωση του Ζακ, αλλά και όλα τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων!
Ενισχύστε την πρωτοβουλία, ώστε το μήνυμα αυτό να φτάσει σε εργατικούς χώρους, γειτονιές και σχολές και να οργανώσουμε ένα μαζικό εργατικό και φοιτητικό μπλοκ στην πορεία του Pride.
Ελάτε να διασκεδάσετε μαζί μας στο Θέατρο ΕΜΠΡΟΣ σε ένα ιβεντ πολύχρωμο απαλλαγμένο από ταμπού και στερεότυπα, όπου θα είμαστε απελευθερωμένα και θα συμβάλλουμε με το λιθαράκι μας στην κοινωνική δικαιοσύνη.
 
Σάββατο, 4/6/2022, στις 23:00
Αξιολόγησε αυτό το άρθρο
(0 Αξιολογήσεις)

Ετικέτες

Σάββατο 4/6/2022, 23:00 - Πάρτι οικονομικής ενίσχυσης για την Πρωτοβουλία

Σχετικά με το ΕΜΠΡΟΣ

Το Εμπρός είναι καλλιτεχνική, κοινωνική και πολιτική κατάληψη και προσπαθεί να λειτουργεί οριζόντια. Κάθε Δευτέρα μετά τις 20:00 γίνεται η Ανοιχτή του Συνέλευση όπου συζητιούνται θέματα αυτοργάνωσης και αυτοδιαχείρησης του χώρου, προγραμματισμού, θεματικών, γίνονται ενημερώσεις και λαμβάνονται από κοινού αποφάσεις. Είμαστε αντίθετες/οι σε κάθε μορφή ιεραρχίας, διακρίσεων και κάθετων συντονισμών με αναθέσεις. Με αυτοδιάθεση και αυτοδέσμευση όλων των παρόντων στην Ανοιχτή Συνέλευση για ενεργή συμμετοχή στη λειτουργία του, με αμοιβαίο σεβασμό και νιάξιμο, αυτό είναι δυνατό....περισσότερα
 

Διεύθυνση & Επικοινωνία

Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός

Ρήγα Παλαμήδη 2, Ψυρρή, Αθήνα

email : embrostheater0@gmail.com

Δεν λειτουργεί η εγγραφή από email της Microsoft (hotmail και windows live). Σας παρακαλούμε δώστε κάποιο άλλο email.

Ακολουθήστε μας

 
Creative Commons Creative Commons 2011 - 2017 Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός
Όλο το περιεχόμενο είναι ελεύθερο προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί η διάθεση αυτού και του παράγωγου έργου να συνεχίσει να διατίθεται εξίσου ελεύθερα

Αναζήτηση

κανείς δεν είναι ξένος στο ΕΜΠΡΟΣ